Basketball sterspeler Stephen Curry gaat samenwerking aan met CryptoKitties

892 totale weergaven

De blockchain collectibles website CryptoKitties gaat samenwerken met AppMoji en de tot tweemaal toe uitgeroepen MVP (Most Valuable Player) van de NBA, sterspeler Stephen Curry.

Stephen Curry

Onder de overeenkomst, veilde basketballer Curry gisteren een van drie special-edition CryptoKitties middels zijn persoonlijke crypto wallet. Nog eens tien zeer begeerde CryptoKitties werden weggegeven tijdens de veiling ter ere van de samenwerking.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Binnenkort zullen er naar verwachting nog meer collectibles van Curry worden aangeboden.

Mack Flavelle, medeoprichter van CryptoKitties: “Stephen is the perfect partner to try out this new kind of Kitty. He’s an incredible athlete, but also has a deep interest in technology and innovation”

Curry staat bekend als atleet die tevens behoorlijk actief is in de tech-gemeenschap. Hij was de eerste bekende sporter ooit die zich met blockchain bezig hield door een samenwerking aan te gaan met AppMoji.

CryptoKitties

CryptoKitties wonnen snel aan populariteit sinds de lancering eind 2017, waarbij een aantal “cryptokatten” verkocht werden voor meer dan 100.000 dollar per stuk.

Het bedrijf verwacht dat er verder veel vraag zal zijn bij sportfans naar de verzamelobjecten van Curry. Met de lancering van de Curry CryptoKitties voegt de Golden State Warriors-speler zich bij een groeiend aantal atleten die zich wagen aan blockchain en cryptocurrencies.

Ook andere sporters in crypto’s

De Filipijnse boks legende en tegenwoordig politicus Manny Pacquiao kondigde vorige maand aan dat hij verder gaat met de lancering van zijn eigen digitale valuta, de PAC Coin.

In september 2017 twitterde de voormalige wereldkampioen Floyd Mayweather dat hij de ICO van Centra Token ondersteunde.

En begin dit jaar gaf de Canadese schaatser Ted-Jan Bloemen aan dat hij een sponsordeal had getekend met ONG Social en CEEK VR. Een deal waarbij de tot twee maal toe wereldrecordhouder een deel van zijn vergoeding in cryptomunten uitbetaalt krijgt.

Bronnen: PR Newswire, Cryptovest

Foto: Flickr

Inschrijven nieuwsbrief


Lees meer over:
crypto