BaseDawgz ($DAWGZ) koers verwachting 2024, 2025 en 2030

base dawgz koers

In deze Base Dawgz koers verwachting gaan we het hebben over het nieuwe crypto project en kijken we naar onze verwachtingen van de komende jaren. Het project biedt investeerders en crypto-liefhebbers een baanbrekende multi-chain ervaring. Dankzij zijn enorme groeipotentieel maakt het een interessante investeringsmogelijkheid in de wereld van cryptocurrency.

Samenvatting $DAWGZ koers verwachting

Tijd is geld in de cryptowereld, dus we winden er geen doekjes om en zullen je gelijk vertellen wat je wil weten.

Eind 2024:

 • De lancering van Base Dawgz kwam op een erg gunstig moment, namelijk een extreem bullish periode voor crypto.
 • Bitcoin maakt zich klaar om zijn all-time high te verbreken.
 • De institutionele interesse in cryptocurrency is hoger dan ooit.
 • Om deze redenen verwachten we een gemiddelde koers van: $ 0,01530.

Eind 2025:

 • Crypto experts hebben voorspeld dat het hoogtepunt van de huidige Bitcoin bull cycle zal plaatsvinden in 2025.
 • De crypto sector wordt over het algemeen ervaren als positief
 • Hierdoor wordt verwacht dat de $DAWGZ koers gemiddeld zal komen op een waarde van $ 0,02920

Eind 2030:

 • Wanneer Base Dawgz er in slaagt om een trouwe fanbase op te bouwen, kunnen we verwachten dat deze meme coin in de top 100 zal komen te staan. Op zijn beurt kan dit zorgen voor een explosie in de groei van de Base Dawgz koers, waarin we stijgingen kunnen zien van 10 keer de huidige waarde. Dit zou betekenen dat de waarde van $DAWGZ kan oplopen tot $ 0,32400.
Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2024 $ 0,00439 $ 0,01530 $ 0,02010
2025 $ 0,00740 $ 0,02920 $ 0,0390
2030 $ 0,09270 $ 0,32400 $ 0,5920
Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

 • Beschikbaar op meerdere blockchains
 • Meme coin gebaseerd op base jumping
 • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Wat is Base Dawgz?

Base Dawgz is een revolutionaire meme coin die perfect aansluit bij de avontuurlijke persoonlijkheid van veel crypto investeerders. Met zijn innovatieve aanpak heeft de cryptomunt de charmes van de populaire Shiba-Inu meme gecombineerd met de spanning van basejumpen. Zoals we al aangaven is deze meme coin perfect voor de echte waaghalzen onder ons.

De coin is gebouwd op de Base blockchain, wat zorgt voor razendsnelle transacties voor lage kosten. Dit maakt de coin ideaal voor crypto-trading. Daarbij komt ook nog dat de coin een multi-chain token is, waardoor hij beschikbaar is op meerdere blockchains, waaronder Solana, Ethereum, Avalanche, Polygon en BNB Chain. Investeerders kunnen zonder problemen tussen deze blockchains wisselen.

Het Wormhole-protocol zorgt voor verbinding tussen blockchains, op een gedecentraliseerde manier, wat er voor zorgt dat $DAWGZ tokens zonder problemen kunnen bewegen tussen de verschillende netwerken. Portal Bridge is een protocol dat is gebouwd bovenop dit protocol en is verantwoordelijk voor het veilige en efficiënte verplaatsen van $DAWGZ tokens tussen blockchains. Hierdoor krijgen de tokens extra toegevoegde utility en functionaliteit.

Op het moment worden de tokens in de presale fase aangeboden voor een prijs van $ 0,00479 per token. Investeerders die er nu al bij zijn kunnen gelijk beginnen met het genereren van een passief inkomen door middel van het stakingmechanisme. Als je geen zin hebt om gelijk geld uit te geven, kun je er voor kiezen om tokens te verdienen door memes en andere content over $DAWGZ te plaatsen op sociale media. Wanneer de presale voorbij is, kun je de verdiende punten inwisselen voor $DAWGZ tokens.

 

Base Dawgz koers geschiedenis

Omdat de cryptomunt nog zo nieuw is, bestaat er nog geen koersgeschiedenis. Maar het project zelf heeft al genoeg geschiedenis om op basis van die informatie een goede schatting te maken over wat we nu kunnen verwachten van deze spannende meme coin in de komende jaren.

base dawgz koers verwachting

Sinds 30 mei bevind Base Dawgz zich in de presale fase, waarin de tokens worden aangeboden voor $ 0,00479 per token. Hoewel we nog niet weten wanneer deze presale tot zijn einde zal komen, weten we wel al dat elke zeven dagen de prijs met 5% wordt verhoogd. In totaal zijn er 8,453 miljard tokens en 20% wordt gebruikt voor de presale, die een soft cap heeft van $ 8 miljoen.

Presale investeerders hebben de mogelijkheid om een passief inkomen genereren door middel van het stakingmechanisme. Daarnaast organiseert het project een crypto-airdrop, waarbij gebruikers airdrop-punten kunnen verdienen door memes en andere content over $DAWGZ te maken en te delen. Zodra de presale is afgerond, kunnen deze punten worden ingewisseld via meerdere blockchains. Claim tokens op Base (BASE), Solana (SOL), Binance Chain (BNB), Ethereum (ETH) of Avalanche (AVAX) voordat ze op DEX-exchanges komen.

Het is verstandig om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom Base Dawgz via de officiële netwerken van het project. Volg ze daarom op X en Telegram.

 

Tokenomics Base Dawgz: Duurzame groei staat vooraan

Base Dawgz is met zorg ontworpen zodat het ecosysteem van de token een actieve deelname van de community stimuleert en te ondersteunen waar nodig. De  8.453.000.000 $DAWGZ-tokens zijn daarom evenwichtig verdeeld over alle belangrijke punten van de munt, waardoor aanhoudende groei mogelijk is.

Hieronder vertellen we je meer over waar de tokenomics.

base dawgz koers verwachting 2025

 

In deze afbeelding is in een duidelijk overzicht weergegeven wat de verdeling van de $DAWGZ token is. Zoals je kunt zien is 15% uitsluitend bedoeld voor marketing doeleinde, wat Base Dawgz verzekerd van een sterke online aanwezigheid in de cryptowereld. Bovendien valt op dat het team voor hunzelf 0 tokens hebben gereserveerd, maar dat 55% direct bestemd is voor de community. Dit zorgt ervoor dat het vertrouwen in het project wordt versterkt en dat een actieve deelname van de investeerders wordt gestimuleerd.

 

Base Dawgz koers verwachting 2024

De huidige marktomstandigheden zijn een perfecte gelegenheid voor Base Dawgz, en nieuwe crypto projecten in het algemeen, om zich te vestigen. De Bitcoin koers is dicht bij zijn all-time high en bevindt zich in een bullish sentiment. De markt lijkt in 2024 een veelbelovend jaar te worden voor de crypto sector. De toenemende belangstelling van instituten, mede te danken aan de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s eerder dit jaar, onderstreept de groeiende acceptatie van cryptocurrency.

De kracht van Altcoins

Altcoins zijn alternatieve cryptocurrencies naast Bitcoin. Deze coins hebben vaak de aanleg om mee te bewegen in de baan van Bitcoin, die op dit moment erg dicht bij zijn all-time high in de buurt zit. Logischerwijs bevindt de gehele cryptomarkt zich dan ook in een gunstige positie. In totaal is de volledige marktkapitalisatie $ 2,55 miljard, wat het huidige bullish sentiment onderstreept en zorgt voor een vruchtbare bodem voor nieuwe projecten zoals Base Dawgz.

base dawgz roadmap koers

Zoals je kunt zien in de roadmap hierboven zijn er meerdere DEX-trading pairs in de toekomst voor $DAWGZ. Wij verwachten dat de populariteit van de token zal toenemen wanneer dit gebeurt. Wij verwachten dit om de volgende redenen:

 • Een groter aantal DEX-trading pairs zorgt ervoor dat de coin op meerdere exchanges kan worden verhandeld. Dit zorgt voor een bredere markt en maakt het aantrekkelijker voor handelaren om te investeren in deze meme coin.
 • Door de hoge toegankelijkheid van de coin wordt de gebruikersbase vergroot en zal de populariteit snel stijgen.
 • De lage transactiekosten maakt de coin erg aantrekkelijk om in te gaan handelen.

Om deze redenen voorspellen we voor de Base Dawgz koers verwachting een gemiddelde koers van $ 0,01530 aan het einde van het huidige jaar.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2024 $ 0,00439 $ 0,01530 $ 0,02010

Base Dawgz koers verwachting 2025

Experts op het gebied van crypto analyseren hebben voorspeld dat de crypto bull run die is ontstaan na de halving van de Bitcoin pas in 2025 zijn hoogtepunt zal bereiken. Vaak is te zien dat investeerders de winst die ze hebben gemaakt tijdens deze bull run herinvesteren in altcoins. Aangezien Base Dawgz een veelbelovende nieuwe coin is, zal de coin zich tegen die tijd kunnen bewijzen als een coin met een groot potentieel aan winsten.

We moeten er ook rekening mee houden dat de spot Ethereum ETFs mogelijk zijn goedgekeurd volgend jaar, met kans op andere grote tokens die hem volgen. Wanneer dit gebeurt, zal de interesse vanuit verschillende instituten weer worden verhoogd en zal de cryptowereld groeien. Dit is allemaal wel erg afhankelijk van de uitkomst van de verkiezingen in de Verenigde Staten die in 2024 plaatsvinden. Trump heeft aangegeven dat hij erg pro-crypto is, maar Biden wil er juist strenger tegen gaan optreden.

Doordat de coin op meerdere exchanges zal zijn geplaatst zal de blootstelling van de coin in het jaar 2025 worden vergroot en zullen meer investeerders er voor gaan kiezen om te investeren in $DAWGZ. Onze voorspelling is dat de coin tegen die tijd een waarde zal hebben van $ 0,02920. Met zijn hoogte- en dieptepunten rond de $ 0,0390 en $ 0,00740.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2025 $ 0,00740 $ 0,02920 $ 0,0390

Base Dawgz koers verwachting 2030

Het voorspellen van een koers op zo een lange termijn is erg lastig, daarom bestaat onze verwachting vooral uit aannames. Daarbij moet je er aan denken dat de cryptowereld altijd kan schommelen, dus dat niets ooit zeker is. Om deze redenen kan het zomaar gebeuren dat de coin nog harder stijgt dan verwacht, of juist meer daalt. Alleen de tijd zal het ons leren.

Wel kunnen we uitgaan van analyses van Fortune Bussines Insights die voorspellen dat de gehele blockchain sector in 2030 een totale waarde zal hebben van $ 460 miljard. Hierin is te zien dat de sector groeit met een gemiddelde van 52,8% per jaar. Deze kennis en er van uitgaande dat cryptomunten in de toekomst nog makkelijker te verkrijgen zijn, maakt het aanemelijk dat meme coins zoals Base Dawgz erg populair kunnen zijn.

Doordat de coin tijdens zijn lancering in vergelijking met ander coins een relatief lage marktkapitalisatie heeft, is er genoeg ruimte om verder te groeien. Het is dan ook realistisch om te zeggen dat de marktkapitalisatie zou kunnen oplopen tot in de miljarden dollars. Kijk maar eens naar de huidige marktkapitalisatie van Dogecoin. Deze staat op het moment van schrijven op $ 23,8 miljard en is een van de populairste meme coins ooit.

Wanneer het Base Dawgz lukt om zich in 2030 te positioneren in de top 30 meme coins, kan met meer dan 20 keer stijgen in zijn huidige waarde. Dit is natuurlijk afhankelijk van vele externe factoren, zoals de omstandigheden in de markt en de regelgeving. Wanneer dit echter gunstig blijft verwachten we dat de Base Dawgz koers tegen 2030 een gemiddelde koers van $ 0,324 zal bereiken.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2030 $ 0,09270 $ 0,32400 $ 0,5920

 

Mogelijke hoogte- en dieptepunten voor Base Dawgz

Volgens ons heeft Base Dawgz zeker weten de potentie om een populaire cryptomunt te worden. Hieronder staat nog kort samengevat wat de mogelijke hoogte- en dieptepunten van het project zullen zijn.

Jaar Mogelijk hoogste koers Mogelijk laagste koers
2024 $ 0,02010 $ 0,00439
2025 $ 0,0390 $ 0,00740
2030 $ 0,5920 $ 0,09270

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.


Conclusie

Base Dawgz heeft een veel belovend vooruitzicht. De huidige marktomstandigheden zijn erg gunstig en de innovatieve aanpakt van dit nieuwe project zal zeker de aandacht trekken van veel investeerders. Doordat maar liefst 55% van de tokens direct bestemd zijn voor de investeerders zal er veel vertouwen zijn in de coin en de tokenomics stimuleren een trouwe community met een duurzame groei.

Door zijn potentieel om zich te vestigen in de top meme coins tegen 2030, zou de marktkapitalisatie vergelijkbaar kunnen zijn met de huidige marktkapitalisatie van Dogecoin die op dit moment $ 23,8 miljard is.

Hoewel we altijd rekening moeten houden met de altijd schommelende cryptomarkt, is Base Dawgz een originele meme coin met veel groeipotentieel en een erg interessante belggingsoptie voor investeerders die meer willen dan alleen een meme coin, maar ook onderdeel willen zijn van een nieuwe beweging in de cryptowereld.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

 • Beschikbaar op meerdere blockchains
 • Meme coin gebaseerd op base jumping
 • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Wat is Base Dawgz?

Is Base Dawgz een goede investering?

Wat is de Base Dawgz koers verwachting?

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...