Slothana koers verwachting 2024, 2025, 2030 – Wat gaat de $SLOTH koers doen?

Slothana Koersverwachting

Verschillende meme coins op Solana hebben bewezen dat ze enorm in waarde kunnen stijgen. Veel crypto traders keken daarom reikhalzend uit naar deze Slothana koers verwachting, omdat $SLOTH een nieuwe meme coin is die een mooie winst kan opleveren voor vroege investeerders. Lees onze Slothana prognose om te weten wat we van deze token mogen verwachten.

Slothana koers verwachting – Samenvatting

Bekijk onderstaand overzicht met de belangrijkste Slothana prognoses voor de komende jaren, inclusief onze verwachtingen zoals de gemiddelde koers van deze nieuwe meme coin.

 • Slothana koers 2024: Solona meme coins – en op dit moment ook de $SLOTH – zijn populair en zijn al snel een hype waardoor de koersen flink kunnen stijgen. Wij verwachten dat deze rage zich uitbreidt met het naderen van de Bitcoin halving, omdat meer en meer traders actief zijn en belang hebben bij een gedifferentieerde portfolio – waarvoor deze meme coins erg geschikt zijn. Wij stellen daarom in onze Slothana koers verwachting voor 2024 dat $2,21 haalbaar is.
 • Slothana koers 2025: Verwacht wordt dat de BTC halving cycle zal zorgen voor hoogtepunten aan het begin van 2025. Tegen die tijd is het belangrijk voor Slothana dat de token een community heeft opgebouwd. Mogelijk kan onder invloed van een $SLOTH-army de token doorgroeien naar de $3,64.
 • Slothana koers 2030: De koers van Slothana in 2030 zal voor een groot deel beïnvloed worden door de manier waarop de token zich aan weet te passen aan de eisen en wensen van toekomstige investeerders. Community engagement en een sterke Solana blockchain kunnen de token richting $7,11 lanceren.
Jaar Mogelijk hoogste koerswaarde Mogelijk laagste koerswaarde
2024 $ 2,21 $ 0,000137
2025 $ 3,64 $ 0,000548
2030 $ 7,11 $ 0,0103

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Slothana koers verwachting 2024

2024 is het jaar waarin Slothana relatief het meeste in waarde kan stijgen. De token, die met een relatief kleine market cap gelanceerd kan worden, lijkt ideaal gepositioneerd om te profiteren van diverse factoren die dit jaar spelen.

Ten eerste zijn in 2024 Solana meme coins (zoals Slothana) ontzettend populair gebleken. Duizenden investeerders zijn ingestapt bij tokens als Bonk, DogWifHat en Smog. Zij hebben vaak grote winsten behaald, en liggen op de loer bij de release van nieuwe cryptomunten als Slothana.

Slothana koers verwachting

Daarnaast ziet het ernaar uit dat 2024 een uitermate bullish jaar gaat worden voor crypto investeerders, met name dankzij de komst van de Bitcoin halving. Dit evenement vindt eens in de vier jaar plaats en zorgt doorgaans voor stijgende koersen. Niet alleen Bitcoin profiteert van een halving, ook andere tokens profiteren mee. Daarbij stijgen meme coins vaak harder dan andere tokens.

De $SLOTH token kan dus enorm in waarde gaan stijgen. Mogelijk kan deze nieuwe cryptomunt een koers waarde van $2,21 halen. Zeker wanneer de token gelist gaat worden op Binance (hierover gaan geruchten), kan de token enorm groeien.

Mocht de Binance listing echter uitblijven en weet de token geen community te vinden, dan kan een exponentiële groei uitblijven. Het valt echter niet te verwachten dat de token onder $0,000137 zal duiken. Slothana is een token met een klein risico en grote winstmogelijkheden.

Jaar Mogelijk hoogste koerswaarde Mogelijk laagste koerswaarde
2024 $ 2,21 $ 0,000137

Slothana koers verwachting 2025

De vooruitzichten rondom de Bitcoin halving zorgen voor positieve verwachtingen wat betreft de Slothana koers. Bitcoin halving cycles hebben tot nu toe altijd hetzelfde patroon gevolgd, waar de top van de bull market enkele maanden na de halving zelf ligt. De top van de aanstaande crypto bull run mag verwacht worden in het voorjaar van 2025. Wanneer investeerders hun winsten uit Bitcoin trekken, zetten ze deze vaak in bij kleine cryptomunten met potentie. Slothana zou weleens zo’n token kunnen zijn.

Wanneer de token erin slaagt een community aan te trekken die gelooft in de lange termijn van het project, blijft de koers op zijn minst stabiel. Verdere uitbreidingen en strategische partnerschappen kunnen ervoor zorgen dat de token in functionaliteit toeneemt. Daardoor kan de token dus ook op meer interesse van institutionele investeerders rekenen.

Slothana koers verwachting1

Daarnaast is het aan de Solana blockchain om constant dezelfde kwaliteit te bieden, zij het wel op grotere schaal. Naast de (mogelijke) Binance listing in 2024 zouden ook andere grote crypto exchanges Slothana aan kunnen gaan bieden, mits zij vertrouwen hebben in de interesse en populariteit voor $SLOTH.

$3,64 als hoogst mogelijke koerswaarde is in dat licht relatief conservatief berekend. Mogelijk zou de koers tegen die tijd veel hoger kunnen staan. Ook wanneer de token geen voet aan de grond krijgt en geen grote community opbouwt voorzien we in ‘jaar 2’ een groei. Onze $SLOTH koers verwachting voor 2025 is daarom minimaal $0,000548.

Jaar Mogelijk hoogste koerswaarde Mogelijk laagste koerswaarde
2025 $ 3,64 $ 0,000548

Slothana koers verwachting 2030

De koers van Slothana en veel andere veelbelovende cryptomunten in het jaar 2030 is nog met vele vraagtekens omgeven. Veel zal afhankelijk zijn van wereldwijde economische ontwikkelingen. Al langer wordt gezinspeeld op een definitieve doorbraak van DeFi technieken binnen de traditionele financiële sector. De komst van crypto ETF’s in 2024 heeft in ieder geval laten zien dat de interesse voor crypto groot is.

We kunnen er daarom ook vanuit gaan dat digitale tokens een belangrijke rol binnen de financiële wereld zullen vervullen. Wil Slothana als meme coin relevant blijven, dan zal ze op zoek moeten naar manieren om meer te zijn dan alleen een middel om te speculeren. Mogelijk kan de token inzetten op utility, staking mogelijkheden, of juist de richting van de NFT’s op gaan met een eigen exchange.

De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos. Het is aan de SLOTH-army om een weg te vinden die de toekomst van de token garandeert. Mocht dit lukken, dan kan de koers van de token mogelijk richting de $7,11 gaan. Kiest men ervoor om de token als een puur speculatief middel te blijven gebruiken, dan zijn dergelijke koersen minder waarschijnlijk. De meme coin wereld is zeer volatiel, en constant duiken nieuwe memes en concepten op. Dit zal ook in 2030 zo blijven.

Jaar Mogelijk hoogste koerswaarde Mogelijk laagste koerswaarde
2030 $ 7,11 $ 0,0103

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Hoogte- en dieptepunten van de Slothana koers

Uit onze analyse blijkt dat $SLOTH een token is met potentie om flinke stijgingen neer te zetten. In het onderstaande overzicht vind je de minimale en de maximale koers per jaar die uit onze analyses naar voren komen. Uiteraard kan de waarde van een token gedurende het jaar flink fluctueren.

Jaar Mogelijk laagste koerswaarde Mogelijk hoogste koerswaarde
2024 $ 0,000137 $ 2,21
2025 $ 0,000548 $ 3,64
2030 $ 0,0103 $ 7,11

Wat is Slothana?

Slothana is een nieuwe meme coin op de blockchain van Solana. Als thema heeft deze nieuwe token een luiaard (in het Engels ‘sloth’) die besluit genoeg te hebben van zijn 9 tot 5 kantoorbaan. Door te investeren in zijn token, kun jij hem helpen een $420 miljoen ‘Crypto Chad’ te worden.

$SLOTH lijkt op het eerste oog met name een token die gebruikt kan worden om te speculeren. Het verleden heeft uitgewezen dat tokens zonder al te veel functionaliteit kunnen uitgroeien tot grote spelers in de crypto wereld. Een goed voorbeeld is Dogecoin, dat ooit als grap begonnen is.

In de afgelopen maanden hebben meme coin op Solana voor grote winsten gezorgd, waardoor de populariteit van dergelijke tokens groter is dan ooit. Meme crypto lijkt een blijvertje te kunnen worden, ook omdat zij vaak hogere winsten leveren dan de gangbare crypto. Nu Solana meme coins mogelijk op Binance verschijnen, zou de ‘meme coin frenzy’ weleens ongekend grote vormen aan kunnen nemen.

Over het team achter Slothana is eigenlijk niks bekend. Activiteit op Twitter lijkt weg te geven dat er banden zijn tussen het $SLOTH team en het team achter $SMOG. Dit is de airdrop crypto die voor x75 winsten wist te zorgen.

Naam Token Slothana
DEX Launch April 2024
Ticker $SLOTH
Chain Solana Blockchain
Hard Cap Geen info
Min Invest Geen
Max Invest Geen info
Betaalmethode SOL

Slothana presale

De Slothana token bevindt zich nu nog in de presale, waardoor er geen historisch koersverloop bekend is. Wel is de informatie over het verloop van de presale openbaar. Het is opvallend dat in de eerste 24 uur meer dan $500.000 voor deze token werd opgehaald. Al binnen enkele dagen had de token meer dan $1 miljoen binnen gehaald. Zowel op de website zelf als op social media is de informatie rondom de token summier. Blijkbaar trekt het mysterie veel investeerders aan.

Om Solana in de presale te kopen heb je SOL tokens nodig. Momenteel staat de Solana koers op $185. Voor 1 SOL krijg je dus 10.000 $SLOTH tokens. 1 SLOTH kost omgerekend $0,0185 per stuk. Uiteraard is de Solana koers vrij veranderlijk, waardoor het slim kan zijn om nu al Slothana te kopen voordat SOL verder gaat stijgen. Het is nog niet bekend gemaakt of de prijs van $SLOTH tokens tijdens de presale zal gaan stijgen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Solana kopen – Stappenplan

Met behulp van de volgende stappen kun je snel en eenvoudig Slothana kopen.

 1. Stap 1: Maak een crypto wallet aan

  Om $SLOTH te kopen moet je de beschikking hebben over een crypto wallet die Solana tokens ondersteunt. Een goed voorbeeld van zo’n wallet is Best Wallet. Maak bij jouw gekozen provider een crypto wallet aan.
 2. Stap 2: Vul je wallet met SOL tokens

  Op exchanges kun je fiat geld (zoals euro’s) omwisselen voor Solana. Kies een exchange uit en maak hier een account aan. Koop Solana tokens en verstuur deze naar de wallet die je in stap 1 hebt aangemaakt.
 3. Stap 3: Verstuur Solana tokens naar de presale

  Op de officiële website van Slothana vind je een widget die jouw wallet koppelt aan het platform. Door op Buy Now te klikken kun je het aantal SOL tokens dat je wilt gebruiken om te investeren aangeven. Klik op ‘Buy’ om de koop definitief te maken.

 4. Stap 4: Wachten op tokens

  Heb jij je Slothana gekocht? Dan is het tijd om te wachten totdat jij jouw tokens (inclusief een flinke airdrop) uitgekeerd krijgt. Dit minting event zal vlak voor de exchange launch plaatsvinden. Wanneer jij je tokens hebt, kun je deze verkopen op het moment dat jou het beste lijkt.

Wat beïnvloedt de Slothana koers?

Net als andere tokens wordt de $SLOTH koers beïnvloed door een groot aantal interne en externe factoren. Enkele belangrijke invloeden hebben wij in het onderstaande schema op een rijtje gezet.

Meme coinsListingsUtiliteitCommunity

Meme Coins

De populariteit van meme coins in het algemeen zal een grote invloed hebben op de Slothana koers. Blijven tokens zoals Dogecoin en Shiba Inu zich bewijzen als goede investering met een hoge winstpotentie? Dan zal ook de markt voor meme coins groot blijven. Komen de twee grootste meme tokens echter in de problemen, en leveren kleine meme coins geen returns meer? Dan zal dat ook een negatieve invloed hebben op de $SLOTH verwachting.

Listings

Veel opkomende cryptomunten worden geplaatst op kleine exchanges, waar behalve enkele kleine investeerders eigenlijk niemand aan het traden is. Om een succesvolle meme coin te worden, is het van het grootste belang in te zetten op listings bij de beste exchanges. In de geruchtenmolen gaat het verhaal rond dat Slothana zich op mag maken voor een listing op Binance, een van de grootste exchanges ter wereld. Dit kan de Slothana koers een enorme boost geven.

Utility

Wil Slothana in de toekomst relevant blijven, dan zal zij een functie moeten zoeken die verder gaat dan alleen de mogelijkheid om te speculeren op toekomstige stijgingen. Goede cryptomunten, ook meme coins, zetten in op meer dan alleen koersstijgingen. Zo kunnen de tokenmakers nu alvast nadenken over functionaliteiten, zoals staking en lending, een Play-to-Earn game of een eigen crypto exchange. Dit maakt een token ook op de langere termijn relevant.

Community

In de meme coin wereld staat of valt alles uiteindelijk bij het vermogen van een token om een eigen community op te bouwen. De zogenoemde Elon Musk tokens Dogecoin en Shiba Inu is dit gelukt en hebben een grote schare fans achter zich weten te krijgen. Het is aan Slothana om ook een eigen community van investeerders te creëren, die ook in moeilijke tijden bereidt is om de token omhoog te pushen. Vormt zich na een SHIB-army, nu ook een legioen van luiaard-liefhebbers?

Conclusie

Slothana is een nieuwe meme coin op de Solana blockchain, die perfect gepositioneerd lijkt om zich te ontwikkelen tot een van de grootste crypto trends van dit jaar. Met behulp van de community en interne ontwikkelingen zou de token het bovendien ook in de rest van dit decennium goed kunnen blijven doen. De $SLOTH koers verwachting is dan ook buitengewoon positief.

Mede dankzij de Bitcoin halving cycle is het goed mogelijk dat de token al op zeer korte termijn in waarde zal gaan stijgen. We verwachten dat dit al na het aflopen van de presale kan gebeuren. Slimme investeerders lijken er daarom verstandig aan te doen de token nu al aan te schaffen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Veelgestelde vragen

Gaat Slothana stijgen?

Wat is Slothana?

Wat is de Slothana koers verwachting?

Referenties

 1. Van de quasilollige ‘memecoins’ zijn we nog niet verlost – Het Financieele Dagblad
 2. Dogecoin: van meme tot cryptomunt van 2 miljard – RTL Nieuws
 3. Top Solana Meme Coins Coins by Market Cap – CoinGecko
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...