Analist die bodem van november 2022 voorspelde is bullish over bitcoin

Een analist die erin slaagde om de exacte bodem voor bitcoin te voorspellen in november 2022, laat weten dat hij na de correctie naar de koers van 24.800 dollar weer is begonnen met het inkopen van bitcoin. Het gaat om de populaire pseudonieme handelaar DonAlt, die aangeeft dat hij na de laatste correctie voor twee keuzes stond.

Bullish over bitcoin

"We zijn op het punt aangekomen waarop je weer een reden hebt om in te kopen (26.000 dollar). Als je ernaast zit moet je een verlies koppen, maar kun je ook weer inkopen op 19.000 dollar.

Het probleem met aan de zijlijn blijven, en de reden waarom ik ingestapt ben [...], is omdat ik denk dat ik anders geen mogelijkheid krijg om alsnog in te stappen", aldus DonAlt.

Analist die bodem van november 2022 voorspelde is bullish over bitcoin

Als DonAlt het bij het juiste eind heeft, dan verwacht hij zijn bitcoin weer te verkopen op het moment dat hij op een virtuele winst van meer dan 10 procent staat.

"Mijn target ligt boven de 30.000 dollar en we zien wel hoe het gaat", zo luiden de woorden van de populaire analist.

Wanneer stapt hij uit?

Als het misgaat en de koers hierna weer daalt, dan neemt DonAlt zijn verlies zodra we ongeveer 5 procent gezakt zijn vanaf het huidige koersniveau. Zo bouwt hij een stukje "zekerheid" in voor zijn keuzes. Als hij wint, dan pakt hij een mooie winst en als het misgaat, dan beperkt hij zijn verliezen.

"Ik ben niet te bullish, maar ook niet te bearish. De reden waarom ik denk dat dit een interessante trade is? Omdat ik denk dat we veel verder gaan zakken als we onder de 24.900 dollar breken, dan zal de markt capituleren", aldus DonAlt.

Het komt erop neer dat hij een duidelijke strategie heeft, die wordt geïnvalideerd als de bitcoin koers onder de 25.000 dollar terechtkomt. Tot die tijd is hij overwegend bullish.

Lukt dat niet, dan stapt hij uit en wacht hij rustig op lagere koersen.

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....