Analist onthult: welke crypto’s gaan stijgen tijdens het volgende altcoin season? 3 Beste crypto’s op dit moment

Meer en meer investeerders beginnen na een matige zomer het vertrouwen terug te krijgen in de top 10 cryptomunten. Volgens sommige analisten staat er een ware crypto explosie voor de deur. Niet alleen de grote bekende crypto's zouden volgens hen gaan stijgen, dit zou tevens het volgende altcoin season kunnen inleiden. Wat is, tegen deze achtergrond, de beste crypto investering om nu al te doen?

Algemene crypto markt wordt sterker - Dit is waarom

Grote tokens lijken het vertrouwen terug te krijgen van de investeerder. Afgelopen zomer hadden veel tokens het moeilijk: grote munten zoals de Bitcoin gingen vrijwel zijwaarts, en werden elke dag net iets minder waard.

Dat sentiment is in de afgelopen maand echter volledig omgedraaid. Veel grote tokens, waaronder ook de Bitcoin, zijn in waarde gestegen. De afgelopen maand steeg Bitcoin met 3,95%, de afgelopen week met 7,83%. Dit lijkt een teken te zijn dat de bestaande groei aan het versnellen is.

Bitcoin grafiek - koers steeg met 8%
De Bitcoin steeg deze week met bijna 8%! - Bron: Tradingview

Dezelfde conclusie kan worden getrokken uit de grafieken van de Ethereum koers (afgelopen week met 5,96% gestegen) en de XRP koers (7,57% erbij). De grootste tokens zitten in de lift.

XRP grafiek - stijging
Ook de XRP liet een stijging zien. Bron: Tradingview

Het zijn cijfers die de verwachting scheppen dat er een heuse bull markt aanstaande is. Sommige analisten menen zelfs al dat deze volop bezig is: Arthur Hayes, co-founder van Bitmex, was op 5 september een van de eersten die een dergelijke claim maakten.

Er zijn legio redenen waarom het enthousiasme op de crypto markt binnen een week ten volle gekeerd lijkt.

Een belangrijke reden lijkt het feit te zijn dat de SEC steeds verder in het nauw komt. De overheidsinstantie lijkt er veel aan gelegen te zijn digitale investeringen dwars te zitten, maar krijgt minder en minder gelijk van de Amerikaanse rechtbanken. Zo dreunt de overwinning van Grayscale op de SEC nog na, en lijkt het toewijzen van een spot Bitcoin ETF op de Amerikaanse markt nog slechts een kwestie van tijd. Garry Gensler, voorzitter van de SEC, ligt bovendien behoorlijk onder vuur.

De toewijzing van een Bitcoin ETF op de Amerikaanse markt zou ervoor kunnen zorgen dat er veel meer geld in de Bitcoin gepompt wordt.

Tokenuitgevers hebben zich meer en meer verenigd tegen de SEC. Dit is niet alleen goed nieuws voor Grayscale en Bitcoin, maar ook voor andere crypto aanbieders die dankzij de beurswaakhond in de penarie zitten (of zaten) zoals Binance en Ripple Labs. Zij zien meer perspectief voor hun (lopende) rechtszaken, en krijgen weer het vertrouwen van investeerders.

Ook lijken whales begonnen te zijn met het oppotten van crypto in aanloop naar de aanstaande Bitcoin halving: in het verleden zorgden Bitcoin halvings voor een gigantische koersgroei, en veel investeerders kopen ter voorbereiding nu alvast in. Uiteraard heeft dit een gunstig effect op de koers van de tokens.

Is een altcoin season aanstaande en welke crypto gaat stijgen?

Er zijn verschillende redenen om aan te nemen dat de komst van een altcoin season aanstaande is.

In het verleden hebben we gezien dat altcoin seasons vooraf worden gegaan door een grote stijging van de Bitcoin. Investeerders die op een gegeven moment geen grote winstfactoren meer zien in de BTC, stappen vervolgens over naar kleinere tokens. Het altcoin season is dan een feit.

Bovendien lijkt een altcoin season ook aanstaande te zijn omdat er steeds meer nieuwe tokens op de markt komen met een alternatieve of verbeterde aanpak. Dankzij de vele nieuwe mogelijkheden die er bestaan zijn er meer en meer vormen van stake-to-earn tokens, AI crypto of Metaverse crypto.

Deze tokens kunnen voor een revolutie op de crypto markt zorgen, hebben de potentie om flink te groeien en zijn in sommige gevallen sterk genoeg om een altcoin season te dragen.

Welke crypto gaat stijgen is altijd moeilijk te voorspellen, maar met het oog op het (mogelijk) aanstaande altcoin season zouden volgende tokens weleens de beste crypto investering kunnen worden.

Wall Street Memes - Token maakt zich op voor Tier 1 listings

De Nederlandse crypto analist Elroy Ryon is enthousiast over de nieuwe Wall Street Memes token. Hij heeft meerdere video's opgenomen waarin hij deze beloftevolle crypto bespreekt.

Ryon is niet de enige analist die enthousiast is over deze nieuwe altcoin. In korte tijd wist deze token namelijk een enorme community achter zich te scharen, die bovendien in de presale het gigantische bedrag van $25 miljoen op wist te halen.

Dankzij deze gigantische market cap zal de token haar entree niet maken op kleine exchanges, maar komt zij gelijk in aanmerking voor Tier 1 listings. Hierdoor zullen ook veel investeerders die normaal alleen naar gevestigde tokens kijken hun aandacht richten op deze munt.

De WSM komt voor uit de Wall Street Bets beweging, een online groepering van kleine investeerders die in 2021 verantwoordelijk waren voor de GameStop en AMC rally's. Nu hebben zij hun eigen token waarmee zij de nodige winsten willen behalen.

Volgens sommigen is de WSM de beste crypto investering voor het aanstaande altcoin season. Sterker nog: volgens sommigen zal het Wall Street Memes zijn dat de aftrap gaat geven voor een gigantische altcoin groei. Kan de WSM PEPE en DOGE achterna?

Tokens zijn tot 25 september nog te koop in de presale, voor $0,337 per stuk. Daarna is het aan de markt, die de token (mogelijk) flink zal laten stijgen.

>>> Nu naar de $WSM Presale <<<

BTC BSC - Bitcoin alternatief met verbeteringen

Ook de BTC BSC token weet voor enthousiasme onder investeerders en analisten te zorgen. Deze token is qua tokenomics geïnspireerd op Bitcoin, maar draait geheel onafhankelijk op de Binance Smart Chain.

In het verleden is te zien geweest dat tokens die gebruik maken van de bekendheid en structuur van Bitcoin flink konden groeien dankzij een Bitcoin stijging. Het vermoeden is dan ook dat deze altcoin op korte termijn gaat profiteren van de BTC bull market.

Het gebruik van de Binance Smart Chain biedt de nodige voordelen: deze blockchain is snel, veilig, stabiel en betrouwbaar. Bovendien kun je gemakkelijk handelen met deze token, tegen lage transactiekosten. Het is daarnaast ook mogelijk de token te staken, en hier extra tokens voor uitgekeerd te krijgen. 69% van de tokens zal via staking aan de community uitgekeerd worden.

29% van de totale voorraad (21 miljoen tokens, net zoals bij de Bitcoin) zal tijdens de presale verkocht worden, voor $0,99 per stuk. Ondertussen is al meer dan $3 miljoen opgehaald in de presale, waardoor de soft cap van $4 miljoen steeds dichterbij komt.

Wie ook wil investeren in de BTC BSC moet dus snel zijn. Heb je de BNB token in huis? Dan kan je als presale investeerder nu al beginnen met staken. Dit maakt een aankoop extra voordelig.

>>> Nu naar Bitcoin BSC <<<

yPredict - Mis nooit meer een altcoin dankzij AI

De komst van programma's als ChatGPT heeft de wereld versteld doen staan van de nieuwste technologische mogelijkheden. Het yPredict platform, met haar native AI Crypto token $YPRED, gaat nog een stapje verder en bouwt hard aan een machine die betrouwbare koersvoorspellingen kunnen doen.

Veel koersvoorspellingen zijn gebaseerd op het verleden: er zijn verschillende indicatoren die samen aangeven welke kant een koers op kan gaan. Soms spreken deze indicatoren elkaar tegen, waardoor mensen geen idee hebben of een koers gaat stijgen of dalen.

Het idee van yPredict is om een AI systeem zodanig te ontwikkelen, dat deze op basis van duizenden datapunten (meer) betrouwbare koersvoorspellingen kan gaan doen

De voorspellingen van yPredict zullen gratis toegankelijk zijn, dit in een poging om de beursvloer te democratiseren. Met behulp van de $YPRED token krijg je als investeerder toegang te vele extra opties, zoals bijvoorbeeld AI signals en sentiment analyse.

Zo mis je als investeerder nooit meer een goede kans. Een investering in yPredict, dat een geheel en compleet platform zal worden vol hoogwaardige AI tools, verdient zich daarmee vanzelf terug.

Bovendien zal met de groei van yPredict ook de $YPRED token in waarde stijgen. Momenteel is de token nog te koop voor $0,10, aan het eind van de presale zal dit bedrag al gestegen zijn naar $0,12. Vroeg investeren kan dus extra lonend zijn, helemaal nu een altcoin season aanstaande lijkt.

>>> Nu naar de yPredict Presale <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
altcoinsBitcoin nieuws

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...