Goedemorgen Bitcoin: Grayscale wint rechtszaak, koers schiet boven $28.000

Goedemorgen Bitcoin: Grayscale wint rechtszaak, koers schiet boven $28.000

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Grayscale wint ETF-rechtszaak van SEC, bitcoin koers omhoog

Het Amerikaanse Grayscale, bekend van de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) wint zijn rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Volgens de Amerikaanse rechter heeft de SEC niet voldoende onderbouwd waarom Grayscale zijn bitcoin-fonds niet tot een ETF mag ombouwen.

De bitcoin koers reageert meteen met een stijging van bijna 4 procent op het nieuws tot boven de $28.000.

Digital Currency Group (DCG) bereikt principe akkoord met schuldeisers cryptobank Genesis

Digital Currency Group (DCG), een belangrijke investeerder op de cryptomarkt, heeft een principeovereenkomst bereikt met de schuldeisers van cryptobank Genesis.

Volgens een gerechtelijk document dat op 29 augustus is gepubliceerd, worden 70 tot 90% van de uitstaande schulden gedekt met Amerikaanse dollars. Het plan moet nog wel eerst worden goedgekeurd.

"Fed kan volgende bitcoin bullrun bepalen"

De Amerikaanse centrale bank is bepalend voor de volgende bitcoin bullrun. Dat stelt analist Benjamin Cowen in een nieuwe analyse. In een Youtube-sessie gaat hij voor 786.000 volgers in op de sleutelrol die is weggelegd voor de Federal Reserve. Op basis van een aantal indicatoren stelt Cowen dat de grootste cryptomunt al zijn dieptemunt heeft bereikt. Andere indicatoren wijzen juist nog op een toekomstige dalende trend.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties