Goedemorgen Bitcoin: analist voorspelt recordprijs van $95.000

goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

“Bitcoin koers van $95.000 in zicht”, aldus analist die all-time high voorspelde

Bitcoin gaat binnenkort weer een nieuwe all-time high vestigen, zo voorspelt de analist BitQuant. Maar hij zegt er niet precies bij wannéér BTC het nieuwe prijsrecord gaat bereiken. Volgens de analist is een toekomstige prijs van $95.000 mogelijk, alsus de analist op het sociale medium X.

Bitcoin bereidt zich voor op een sprong omhoog, zo denkt BitQuant. Het is simpelweg een kwestie van tijd voordat het gebeurt. Volgens hem moeten langetermijnhouders (hodlers) ook geduld hebben. Een dergelijke hoge koers wordt niet zomaar bereikt, maar gaat met horten en stoten (lees: correcties).

Broers gearresteerd na ‘diefstal van $25 miljoen aan crypto in 12 seconde’

Opmerkelijk nieuws uit de Verenigde Staten waar twee broers, Anton Peraire-Bueno (24) uit Boston en James Pepaire-Bueno (28) uit New York, zijn gearresteerd op beschuldiging van het stelen van $25 miljoen aan cryptocurrency binnen een tijdsbestek van slechts 12 seconden. De arrestaties volgden nadat openbare aanklagers ontdekten dat de broers de Ethereum blockchain hadden uitgebuit.

Het incident betrof de zogenaamde “maximale uithaalbare waarde” (maximal extractable value, MEV), waarbij de maximale waarde die uit een DeFi-protocol of smart contract kan worden gehaald, wordt benut. Dit concept speelt een steeds belangrijker rol in de winstgevendheid van DeFi-strategieën en heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen en technieken om rendementen te maximaliseren.

El Salvador verdiende al 474 bitcoin met energie van een vulkaan

In de afgelopen drie jaar heeft El Salvador bijna 474 bitcoins verdient door gebruik te maken van geothermische energie afkomstig van de Tecapa-vulkaan. Dit brengt de totale bitcoinvoorraad van de overheid op bijna $354 miljoen tegen de huidige marktprijzen, volgens officiële gegevens die op dinsdag werden vrijgegeven. Het land, dat als eerste bitcoin als wettig betaalmiddel introduceerde, heeft nu 5.750 bitcoins in overheidskluizen, aldus het Bitcoin Office, een officiële overheidsinstelling.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...