Bitcoin update: koers blijft hangen rond $21.700

De bitcoin koers schommelt al weken rond hetzelfde niveau. Met kleine pieken en iets diepere dalen staat de koers met $21.700 rond hetzelfde punt als een maand geleden.

Data vanaf cryptobeurs Binance laten zien dat handelaren langzaam maar zeker de koers iets omhoog drukte. Er kwamen meer biedingen bij. De grote sell orders stonden klaar rond $21.600. Op het moment van schrijven staan we daar iets boven.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Let op! Het gaat hier puur om speculeren. De analisten in kwestie geven slechts hun mening/visie.

De koop- en verkooplevels van Binance

Weinig veranderd

De koers van bitcoin daalde eerder deze week met zo'n 8% in een dag. Toch is er volgens Crypto Tony weinig veranderd. Hij hoopt op een positieve prijsontwikkeling de komende dagen.

Record!

Het aantal bitcoin adressen met 0,1 bitcoin heeft een nieuw record bereikt. Deze statistiek staat nu op een all-time high van 3.778.878 adressen. Gisteren werd er ook al een record verbroken.

Financiële markten

Het is onrustig op de financiële markten. Bitcoin is met een markt van ruim $415 miljard nog altijd een kleine jongen in de wereld van valuta.

Ook de euro is aan het dalen tegenover de dollar. De dollarprijs van de euro staat onder druk. Volgen Joshua Clappers wordt er gespeculeerd op een europrijs tot enkele centen onder de dollar. Het betekent simpelweg dat de koopkracht van de euro op het wereldtoneel afneemt.

Bitcoin is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Onrust in de wereld heeft ook gevolgen voor de bitcoinmarkt. In tijden van grote paniek zagen we de afgelopen maanden en jaren ook heftige reactie in de koers van BTC.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...