Beste 5 Nieuwe Cryptomunten en Nieuwste Crypto Projecten voor September

De crypto markt bevindt zich nog altijd op onzeker terrein, ondanks de opleving van afgelopen dinsdag. Op dinsdag was de crypto markt plots in staat om een stijging door te voeren en Bitcoin en Ethereum wisten ook meteen weer boven de $27.000 en $1.700 uit te komen. Investeerders lijken echter al begonnen te zijn met het opnemen van hun winsten en de gehele crypto markt moest vandaag al weer een flinke daling accepteren. Hiermee blijft de onzekerheid in de crypto markt een belangrijke rol spelen en vragen steeds meer investeerders zich af wat de juiste crypto is om op dit moment in te investeren.

Beste 5 Nieuwe Cryptomunten en Nieuwste Crypto Projecten voor September

Bron: Tradingview

In de nacht van donderdag op vrijdag zakte Bitcoin zelfs even tijdelijk onder de $26.000,-. Momenteel zit het precies op dit niveau en staan veel technische indicatoren weer op neutraal of op een koopsignaal. Zo is de MACD -652 en staat het momentum met -35 ook positief.

De moving averages geven echter een sterk verkoopsignaal af wat er op duidt dat de Bitcoin koers dit weekend nog een flink stuk verder zou kunnen dalen.

De globale crypto markt is met 3,64% gedaald over de afgelopen 24 uur en heeft nu een totale market cap van $1,05 biljoen, wat gelik staat aan het begin van deze week. Grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum zijn op dit moment onderhevig aan flinke koers fluctuaties en steeds meer investeerders kiezen er daarom voor om hun portfolio te diversifiëren met andere altcoins.

Vooral nieuwe altcoins hebben vaak het potentieel om aanzienlijke stijgingen door te maken op de korte termijn. Deze nieuwe altcoins hebben vaak een lage market cap en daardoor veel ruimte voor verdere stijgingen. Om deze reden beschrijven we hieronder de beste 5 nieuwe crypto met potentie.

1. Wall Street Memes (WSM)

Een van de best presterende nieuwe cryptomunten van dit moment is die van Wall Street Memes. Wall Street memes is een community die bestaat uit particuliere investeerders die het samen opnemen tegen de grote financiële instituten van Wall Street.

Door de introductie van de WSM token is deze community nu ook relevant voor de crypto wereld en de WSM token heeft al snel indruk weten te maken. De presale van de WSM token heeft namelijk al meer dan $25 miljoen opgehaald, een unieke prestatie voor een meme coin. Dit is een bevestiging dat investeerders vertrouwen hebben in het potentieel van deze coin, maar wat maakt deze token eigenlijk zo interessant?

Allereerst kan de WSM token vertrouwen op een grote community aan investeerders die de token ondersteunen. Wall Street Memes heeft over zijn verschillende social media kanalen meer dan 1 miljoen leden. Hiermee heeft het project al een groot concurrentie voordeel over andere meme coins in een markt waar de community een van de belangrijkste factoren vormt voor succes.

Daarnaast kan de WSM token vertrouwen op een ervaren team dat eerder al succesvol was in de crypto wereld. Het team achter WSM was eerder namelijk al verantwoordelijk voor de Wall Street Bulls NFT collectie, die op de Ethereum blockchain binnen 32 minuten uitverkocht raakte voor een bedrag van $2,5 miljoen. Deze grote community in combinatie met het ervaren team hebben ervoor gezorgd dat er erg veel verwacht wordt van WSM.

Experts verwachten dat deze factoren WSM snel een tier-1 exchange listing op kan gaan leveren. Een tier-1 exchange maakt de token toegankelijker en bekender onder een groot aantal nieuwe investeerders en heeft daardoor vrijwel altijd een positief effect op de koers. Wall Street Memes introduceerde onlangs ook een staking mechanisme dat investeerders een passief inkomen op kan leveren. Daarnaast helpt dit mechanisme om de stabiliteit van de koers te verbeteren doordat er meer tokens uit de circulatie gehaald zullen worden.

Beste 5 Nieuwe Cryptomunten en Nieuwste Crypto Projecten voor September

De presale van WSM bevindt zich in zijn laatste fase en hierdoor is dit het laatste moment om de WSM token te kopen tegen de presale prijs van $0,0337. De token gaat in 26 dagen gelist worden op exchanges. Tokens zijn te koop via de officiële website van Wall Street memes middels ETH, USDT of creditcard.

Bezoek Wall Street Memes

2. Bitcoin BSC (BTCBSC)

Op zoek naar een nieuwe altcoin met potentie? Dan is Bitcoin BSC wat voor jou. De nieuwe variant van Bitcoin is gearriveerd. Met nieuwe functies waar Bitcoin niet over beschikt is dit een munt met veel potentie.

Bitcoin BSC is sinds kort op de markt in de presale fase. Hierin kun je al wat coins aanschaffen. De coin heeft verschillende doeleinden, zo is een deel bedoeld voor de verkoop en het andere deel is bedoeld om te staken.

Beste 5 Nieuwe Cryptomunten en Nieuwste Crypto Projecten voor September

Nog 2 voordelen van deze altcoin zijn de transactie snelheid en de transactiekosten in vergelijking met BTC. Zo is de transactiesnelheid verhoogd van 10 minuten bij Bitcoin naar slechts 5 seconden bij Bitcoin BSC. Dit is een groot verschil. Voor de rest zijn de kosten ook gedaald, een transactie bij Bitcoin kost $5 tot $10, dit is niet het geval bij Bitcoin BSC.

De coins kunnen aangeschaft worden voor de goedkope prijs in vergelijking met het aantal voor maar: $0,99. Een aanrader is wel om er snel bij te zijn, want ze vliegen de deur uit.

Bezoek Bitcoin BSC Hier

3. Launchpad XYZ ($LPX)

Web3 speelt een steeds belangrijkere rol binnen de wereld van cryptocurrencies, maar kan voor veel investeerders nog steeds erg complex lijken. Launchpad XYZ wilt hier verandering in gaan aanbrengen via zijn nieuwe ecosysteem. Launchpad XYZ is bezig met de ontwikkeling van een Web3 portaal die de brug moet gaan vormen tussen de wereld van Web2 en Web3. Het platform wil uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de toestroom van 10 miljoen nieuwe leden naar Web3.

Beste 5 Nieuwe Cryptomunten en Nieuwste Crypto Projecten voor September

In het ecosysteem van Launchpad zullen alle functies en services beschikbaar zijn die Web3 te bieden heeft. Hierbij kan gedacht worden aan een gedecentraliseerde exchange, een eigen Web3 wallet en nog veel meer. De LPX token gaat verantwoordelijk zijn voor alle transacties op dit platform en heeft dus een belangrijke rol binnen dit ecosysteem.

De LPX token kan daarnaast ook vastgezet worden voor premium voordelen zoals korting op abonnementen, toegang tot bèta Play 2 Earn games, vroege toegang tot presales en nog veel meer.

LPX tokens bevindt zich op dit moment in een presale die al meer dan $1,5 miljoen heeft opgehaald en de tokens kosten op dit moment $0,0445. Er is echter nog 5 dagen lang een bonus gaande van 19% korting. LPX tokens zijn te koop op de presale website van Launchpad middels USDT, ETH en creditcard.

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

4. yPredict ($YPRED)

AI cryptos spelen een steeds grotere rol in de wereld van cryptocurrencies. AI technologie is in staat om meer data te verwerken dan voorheen mogelijk was en dit is erg relevant voor crypto trading. Door gebruik te maken van AI technologie kunnen platformen betere en nauwkeurigere voorspellingen ontwikkelen.

Dit is precies waar de nieuwe crypto yPredict gebruik van maakt. yPredict is bezig met de Ontwikkeling van een voorspelling platform die al zijn analyses baseert op AI technologie. Hierbij kan gedacht worden aan nieuws sentiment analyses, trading signalen, koers voorspellingen en nog veel meer.

Beste 5 Nieuwe Cryptomunten en Nieuwste Crypto Projecten voor September

yPredict is van plan om het voorspelling systeem gratis te maken voor iedereen, zonder dat heir een login voor nodig is. Daarnaast zullen de premium functies beschikbaar zijn als je de YPRED token in hanen hebt. De YPRED token is de native token van yPredict en gaat verantwoordelijk zijn voor alle transacties op dit platform.

Naast zijn eigen voorspelling functies en services is yPredict ook bezig met de ontwikkeling van een marktplaats. Op deze marktplaats kunnen experts op het gebied van AI technologie hun eigen voorspellende modellen en analyses aanbieden. Investeerders kunnen zich vervolgens abonneren op deze modellen en hebben hierdoor alle functies en services die nodig zijn om succesvol te worden in de crypto wereld.

Door de utility ban yPredict is de kans groot dat ook de YPRED token goed gaat presteren op het moment dat de token gelist wordt. De token bevindt zich op dit moment in een presale die al meer dan $3,6 miljoen heeft opgehaald. Tokens zijn te koop voor $0,1 maar deze prijs zal gaan stijgen naar $0,12 op het moment dat de token geslit wordt. Tokens zijn te koop op de officiële website van yPredict middels ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek yPredict Presale Hier

5. Newsly (NEWS)

Newsly (NEWS) is een nieuwe crypto die gisteren is gelanceerd en in zijn eerste uren al met meer dan 30% wist te stijgen. Newsly is een platform dat traders op de hoogte houdt van al het relevante nieuws omtrent crypto trading. Het platform wilt betrouwbaar nieuws aanbieden zonder vertraging door gebruik te maken van Telegram bots. Door elke gebruiker een eigen Telegram bot aan te bieden zullen ze niet onderhevig zijn aan eventuele vertragingen of problemen.

Doordat alles geregeld wordt via de Telegram app is het gemakkelijk om up-to-date te blijven met het meest recente nieuws. Daarnaast ben je met de Telegram bot ook in staat om trading orders uit te voeren. Op deze manier heb je met Newsly alles is in huis om winsten te maken in de crypto markt, of je nou thuis bent of onderweg.

Beste 5 Nieuwe Cryptomunten en Nieuwste Crypto Projecten voor September

Het trading volume van Newsly is in de eerste 22 uur van haar bestaan zo’n $260.000,- volgens CoinMarketCap. Daarmee staat het op een zesde plek qua nieuwe coins.

Het project wist $140.000 op te halen via een presale en volgens de tokenomics van het platform had het project een initiële market cap van $200.000. Op het moment van schrijven heeft NEWS een market cap van meer dan $3,5 miljoen. De token werd gelist op Uniswap en wist vroege investeerders dus al snel aanzienlijk winsten op te leveren. Op dit moment wordt NEWS verhandeld voor $0,04395. De verwachting is dat het project door zijn utility een grote stijging in adoptie door kan maken en dit zal de koers van NEWS ook omhoog kunnen helpen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Gerelateerde artikelen: 

Shiba Inu koers verwachting – SHIB eindelijk in de lift, voorteken van een nieuwe meme crypto rally?

– XRP Koers Verwachting – Kan Ripple 0.5 Euro waard worden bij verdere daling? Zo vind je crypto’s met potentie met LPX

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsEthereum

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...