Binance manager in Brazilië stapt op: ‘afwijkende verwachtingen’

Een Braziliaanse manager stopt na 6 maanden met zijn werk voor de cryptobeurs Binance. Ricardo Da Ros zegt dat dit komt door een verschil in inzicht: ‘Er was een verkeerde afstemming van de verwachtingen over mijn rol en ik heb de beslissing genomen op basis van mijn persoonlijke waarden.’

Binance in Brazilië

Brazilië is een van de weinige landen waar Binance een officieel fysiek kantoor heeft. Wereldwijd komt Binance recentelijk meer onder druk te staan, in veel landen levert de beurs diensten waar ze niet de juiste papieren voor hebben.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In Brazilië klaagde verschillende cryptobeurzen over Binance, ze zouden ook in Brazilië niet aan de regels voldoen. Wanneer je als bedrijf zelf wel de lokale regels volgt krijg je te maken met oneerlijke concurrentie in dit geval.

Problemen

Er wordt flink aan de stoelpoten gezaagd van de grootste cryptobeurs qua handelsvolume. De organisatie bestaat sinds 2017 en heeft in korte tijd zichzelf opgewerkt naar een van de grootste namen in de industrie.

Recentelijk worden er echter steeds meer diensten afgestoten. In Nederland kun je momenteel niet met iDEAL of een normale banktransactie euro’s overmaken naar Binance. Een precieze reden wordt niet gegeven, maar ook dit heeft mogelijk te maken met lokale regelgevers.

Lees meer over:
BinanceBrazilië

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...