Binance meldt technische problemen door drukte

Binance meldt dat hun peer-to-peer handel momenteel technische problemen heeft. Directeur Changpeng Zhao meldt dat de rest van de markten voorlopig nog prima draaien.

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de bitcoinmarkt is momenteel aardig in paniek. Dat zorgt voor topdrukte bij cryptobeurzen en brokers. Binance is de grootste speler in deze markt. De topdrukte zorgt dan weer voor technische problemen. Binance verwerkte vandaag ruim $43 miljard aan transacties in de afgelopen 24 uur op de spotmarkt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Binance

Binance gaat in zee met een voormalig Amerikaanse procureur. Joshua Eaton wordt de belangrijkste pion op het gebied van compliance. Eaton moet er dus voor zorgen dat Binance wereldwijd binnen de lijntjes kleurt en de toezichthouders tevreden houdt.

En dat is hard nodig. Want Binance heeft op tal van plekken in de wereld problemen met toezichthouders. Toch zien we daarin ook verandering: Binance kreeg eerder deze maand groen licht van de Franse toezichthouders.

Lees meer over:
Binance

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...