Binance wil meer grote overnames doen, ook buiten de crypto-industrie

Binance wil meer investeren in bedrijven buiten de bitcoinsector.

Binance is op dit moment veruit de grootste spot- en futuremarkt in de industrie. Alleen vandaag al verwerkte het handelsplatform meer dan $80 miljard aan trades. Daarnaast is de organisatie actief in tal van andere takken van sport. Van bitcoin mining tot aan een eigen netwerk, je kunt het zo gek niet bedenken of Binance is er mee bezig.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Directeur Changpeng Zhao vertelt tegenover de Financial Times dat er gekeken wordt naar meerdere overnames: “Wil een of twee doelen in elke economische sector identificeren en erin investeren en proberen ze in crypto te brengen.”

Zhao laat weten dat zij met de overnames de wereld van cryptocurrency naar andere industrieën wil brengen. Tegelijkertijd zijn overnames of investeringen ook een manier om verder te groeien. Op dit moment wordt er bakken geld verdiend met hun diensten, terwijl het bij veel andere industrieën op de wereld het momenteel economisch niet goed gaat,

Binance

Verschillende verdienmodellen van Binance liggen momenteel onder vuur. Van derivaten tot aan verschillende tokens, regelgevers wereldwijd geven steeds meer tegengas. Dat zorgt ervoor dat Binance verschillende diensten stop moet zetten. Ook in Nederland is dat het geval.

Recentelijk werd bekend gemaakt dat klanten van Binance weer euro’s kunnen storten met hun bankrekening. Nederlanders zijn echter uitgesloten van de nieuwe dienst. Het Britse Paysafe gaat de SEPA-transacties verwerken. SEPA staat voor Single Euro Payments Area en is een veel gebruikte transactiemethode in Europa en ook zeker in Nederland.

Lees meer over:
BinanceIndustrie

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...