Bitcoin NFT’s nu beschikbaar op Binance

Binance gaat bitcoin ordinals ondersteunen op zijn NFT-marktplaats vanaf eind mei. Dat maakt de beurs bekend. Het is het volgende signaal van een totale hype rondom deze "bitcoin NFT's".

Het komt erop neer dat Binance-gebruikers geen aparte bitcoinwallet meer nodig hebben die Ordinals-inscripties ondersteunen, waardoor transacties een stuk eenvoudiger worden. Collegabeurs OKX heeft deze walletfunctie al eerder geïntroduceerd op haar handelsplatform.

De afgelopen weken is er een regelrechte hausse ontstaan rondom de ordinals. Er zijn nu al ruim 5 miljoen plaatjes en filmpjes gecreëerd die leven op de bitcoinblockchain. De hype heeft ook gevolgen voor de blockchain. Er is een enorme wachtrij van transacties ontstaan van op moment van schrijven 410.000 transacties die wachten om in een blok te worden meegenomen door een miner.

De inkomsten van die miners zitten overigens flink in de lift, een direct gevolg van de drukte op het netwerk.

Lees meer over:
Binance

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...