Bitcoinbetalingen binnenkort mogelijk in Liechtenstein

De premier van Liechtenstein, Daniel Risch, dat hij van plan is om bitcoinbetalingen aan zijn burgers te introduceren, die binnenkort kunnen worden geïmplementeerd. Dat zegt hij in een recent interview.

Hij schetste verder de plannen van de Europese dwergstaat om bitcoinbetalingen voor overheidsdiensten te accepteren. De nationale munteenheid van Zwitserland, de Zwitserse frank, zal dan onmiddellijk worden omgewisseld voor bitcoins.

De Zwitserse steden Zug en Lugano hebben al een vergelijkbare strategie voor betalingen aangenomen. Lokale autoriteiten hebben daar hebben ondernomen om betalingen voor specifieke belastingen en kosten die verband houden met het verlenen van openbare diensten te legaliseren.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...