Compass laat bitcoin miningcomplex bouwen van 140 MW

Compass laat bitcoin miningcomplex bouwen van 140 MW

Compass Mining gaat een nieuw bitcoin miningcomplex in 140 megawatt (MW) in Ontario, Canada hosten.

Compass Mining breidt uit

Compass is niet alleen een verkoper van bitcoin mining hardware, maar je kunt ook een hostingcontract met hen sluiten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Je koopt een mining machine via ze en zij plaatsen je machine in een complex en je krijgt een deel van de opbrengsten van de mining pool in satoshi's.

Compass werkt voor de locatie in Canada samen met hosting-infrastructuurprovider Red Jar Digital Infrastructure, een dochterbedrijf van Red Jar Capital.

95% van de energieconsumptie zal afkomstig zijn van duurzame energiebronnen zoals kernenergie, waterkracht en zonne-energie.

Volgens Compass CEO Whit Gibbs gaat hun capaciteit flink uitbreiden van de bestaande 30 MW naar uiteindelijk 170 MW. Het nieuwe complex zal gaandeweg uitgerold worden waarbij de eerste machines in januari 2022 live gaan.

Naar eigen zeggen zijn alle Compass-klanten nu goed voor 760 petahashes per seconde, goed voor ~0,5% van de totale rekenkracht van het bitcoinnetwerk.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin mining

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties