CryptoCom stuurt per ongeluk $400 miljoen naar andere beurs

CryptoCom stuurt per ongeluk $400 miljoen naar andere beurs

CryptoCom stuurde per ongeluk $400 miljoen aan ether naar een andere beurs. Het gaat om Gate.io die het geld ontving. Volgens directeur Marszalek ging het op 21 oktober mis, maar is het geld inmiddels weer terug.

De transactie was opmerkelijk omdat Gate een concurrent is van Cryptocom zelf. Marszalek reageert op Twitter op de raag waarom er zoveel geld werd weggestuurd.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het is een logische vraag in deze periode. Eerder deze week kwam naar buiten dat cryptobeurs FTX klantenfondsen gebruikte om andere investeringen te doen. CryptoCom ontkent uiteraard dat deze transactie te maken heeft met een soort gelijk scenario.

De situatie wordt als volgt uitgelegd: iemand van de beurs stuurde zo'n 80% van alle aanwezige ETH naar een cryptobeurs. De bedoeling was om het geld offline op te slaan. In plaats daarvan werd het gestuurd naar het adres van een andere cryptobeurs. Gelukkig is het geld uiteindelijk weer teruggekomen.

Niet de eerste keer

Eerder dit jaar werd duidelijk dat CryptoCom een vrouw 10,5 miljoen dollar stuurde. Ze vroeg een terugbetaling van 100 dollar, maar kreeg in totaal 10,5 miljoen toegestuurd.

De beurs heeft aangifte gedaan.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties