Dit bitcoinbedrijf haalt $25 miljoen op in investeringsronde

Unchained Capital haalt $25 miljoen op tijdens een investeringsronde. Deze ronde werd geleid door financieel dienstverlener NYDIG. Dat meldt Unchained Capital in een persbericht.

Unchained Capital is een bitcoinbedrijf die zich richt op het veilig opslaan van je fortuin. Met verschillende diensten proberen zij in de behoefte van hun klanten te voorzien. Je kunt er je bitcoin stallen, maar ook in verschillende constructies zelf het geld in beheer houden en Unchained Capital als extra slot op de deur te gebruiken.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bedrijven als dit richten zich vooral op de grotere investeerders, mensen die meer veiligheid willen voor hun (toekomstige) fortuin.

Vraag naar veilig opslaan

De bitcoinmarkt blijft groeien. Het ecosysteem en de prijs zorgen ervoor dat er steeds meer waarde te vinden is in de industrie. Daardoor groeit de vraag naar dienstverleners die kunnen helpen met het sparen van bitcoin.

Het Amerikaanse Unchained Capital staat er goed op en trekt dus miljoenen dollars van verschillende investeerders aan. Investeerders hopen dat de afzetmarkt van het bedrijf verder blijft groeien.

NYDIG is een partij die zich richt op dienstverlening rondom bitcoin. Aan Unchained Capital hebben zij een garantie gegeven op een lening van $100 miljoen. Met dit geld moet de leenconstructie van Unchained Capital meer kracht krijgen.

Investeren in de industrie

Je kunt bitcoin kopen, maar je kunt dus ook investeren in partijen binnen de industrie. Dat wordt steeds makkelijker en lijkt ook steeds interessanter te worden.

In alle uithoeken van de wereld zijn inmiddels bitcoin startups te vinden. Wanneer je gelooft in een toekomst met BTC, dan horen daar waarschijnlijk ook bedrijven bij die diensten verlenen en waarde toevoegen aan het ecosysteem.

Investeerders zijn opzoek naar de nieuwe interessante startups. Partijen die, net als het Amerikaanse Coinbase, op een dag voor miljarden naar de beurs gaan.

Startups die voet aan de grond krijgen en met een goed verhaal komen lijken steeds makkelijker geld te kunnen vinden bij investeerders. Unchained Capital is daar een voorbeeld van.

Een aandeel in een bitcoinbedrijf is overigens wel echt compleet iets anders dan i

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)