Goedemorgen Bitcoin: Dolce & Gabbana onder vuur wegens NFT’s

6897 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Voormalig topbankier bullish over bitcoin en crypto door wereldwijde liquiditeit

Voormalig Goldman Sachs bankier Raoul Pal gelooft dat de wereldwijde liquiditeitscyclus bitcoin en de rest van de cryptomarkt naar nieuwe hoogten zal brengen. Hij claimt dat er op dit moment “overal” bronnen van liquiditeit zijn, waaronder de aankomende beleidswijziging van de Amerikaanse centrale bank.

De oprichter en CEO van Real Vision verwacht nog veel van bitcoin en crypto in 2024. Hij merkt bijvoorbeeld op dat de wereldwijde liquiditeit vaak toenement tijdens crypto macro zomers.

“Het is duidelijk dat de markt in 2020 als een gek ging vanwege de pandemie. Maar 2016 en 2012, dat waren goede tijden voor de liquiditeit. En raadt eens? Crypto, technologie, ze gingen allemaal omhoog. Daarna kom je in de herfst en dat is meestal het moment waarop het echte vuurwerk afgaat.

De liquiditeit blijft pompen en topt uiteindelijk uit in de winter. Dat is wanneer je correcties krijgt, de neerwaartse cyclussen voor crypto. De beste twee delen van de cyclus moeten wat dat betreft nog komen”, aldus Pal.

Dolce & Gabbana aangeklaagd voor slecht beheer van NFT venture

Dolce & Gabbana (D&G) krijgt te maken met tegenwerking over een mislukte metaverse mode-onderneming, waarbij een klant het luxemerk aanklaagt voor aanzienlijke financiële verliezen als gevolg van wanbeheer van hun non-fungible token (NFT) aanbod.

Luke Brown diende op 16 mei een rechtszaak in tegen D&G in de federale rechtbank van Manhattan, waarin hij beweert dat het bedrijf zijn NFT-beloften niet is nagekomen. Brown gaf $6.000 uit aan NFT’s die digitale, fysieke en ervaringsvoordelen moesten bieden. Door vertraagde leveringen en niet nagekomen beloftes verloren de activa 97% van hun waarde.

Binance helpt Taiwanese autoriteiten bij oplossen grote zaak witwassen cryptogeld

Binance heeft een centrale rol gespeeld bij het helpen van de Taiwanese autoriteiten bij het oplossen van een belangrijke witwaszaak ter waarde van bijna NT$200 miljoen (ongeveer $ 6,2 miljoen).

Belangrijkste bijdragen van Binance’s Financial Crimes Compliance Team
Binance’s Financial Crimes Compliance (FCC) afdeling werkte onlangs samen met Taiwan’s Ministry of Justice Investigation Bureau en het Taipei District Prosecutors Office. De gezamenlijke inspanning leidde tot de succesvolle oplossing van de omvangrijke strafzaak.

Pink Drainer sluit na bereiken mijlpaal van $ 85 miljoen

Pink Drainer, een beruchte wallet-drainingservice die verantwoordelijk is voor het terughalen van meer dan $85 miljoen aan gestolen cryptocurrency, heeft zijn sluiting aangekondigd. De sluiting werd bekendgemaakt door ZachXBT via een Telegram post.

Op het hoogtepunt had Pink Drainer een impact op meer dan 21.000 slachtoffers, volgens gegevens van Web3 anti-oplichtingsbedrijf Scam Sniffer die werden gedeeld via een analytics dashboard van Dune.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...