FTX-rechtszaak legt nieuwe details bloot: boot van $2,5 miljoen voor directeur

FTX-rechtszaak legt nieuwe details bloot: boot van $2,5 miljoen voor directeur

De soap rondom FTX blijft opmerkelijke verhalen opleveren. Uit de lopende rechtszaken blijkt onder andere dat er op kosten van de zaak een yacht van $2,5 miljoen werd gekocht. Speciaal voor een van de topbestuurders.

De American Yacht Group verkocht net voor de grote implosie een dikke boot aan Sam Bankman-Fried en consorten. Uit de stukken in de rechtszaken blijkt dat de directeuren wel vaker spulletjes kochten.

In maart 2022, het zelfde jaar dat FTX omviel, kreeg co-CEO Sam Trabucco een mooi cadeautje. Een paar maanden daarna stape Trabucco op, met boot.

Er doken ook meerdere cashbetalingen op, onder andere aan Bankman-Fried en Gary Wang. Het gaat om een flink aantal namen, toevalligerwijs waren deze transacties ook in 2022. De cijfers gaan alleen over cash en banktransacties. Naar verluidt is er ook nog meer gespeeld met verschillende bedrijfsfondsen in de vorm van crypto's.

Lees meer over:
Amerika misdaad FTX

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties