Gene Simmons zet villa in Las Vegas te koop voor $13,5 miljoen aan bitcoin

Gene Simmons wil zijn villa in Las Vegas verkopen. Als je nog ergens $13,5 miljoen aan bitcoin hebt liggen kan het van jou zijn. De zanger en bassist van rockband KISS accepteert naast BTC ook ouderwetse dollars en een aantal andere tokens.

Interesse in bitcoin

Simmons toonde in 2021 al interesse in de industrie. De beste zanger dacht dat de altcoin Cardano wel eens goed zou kunnen presteren. Ondanks zijn interesse in tokens heeft de rockster naar eigen zeggen ook geld in bitcoin zitten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In augustus 2021 gaf hij aan dat hij ‘een paar miljoen’ aan bitcoin had.

Simons legt in een interview uit waarom hij bitcoin accepteert:“Ik ben vanaf het begin een uitgesproken voorstander van cryptocurrency geweest. Het is de toekomst van geld, en het is gewoon logisch om geïnteresseerde partijen de mogelijkheid te bieden om cryptocurrency te gebruiken om het landgoed te kopen”, aldus Simmons.

Bitcoin als marketing

Bitcoin is inmiddels ook een onderdeel geworden van marketingcampagnes. Een broker als de Cash App regelt sponsordeals met sporters om hun merk uit te dragen. Politici in Amerika gebruiken bitcoin in hun verkiezingscampagnes.

Ook bij de verkoop van vastgoed wordt bitcoin gebruikt. Gene Simmons is naar eigen zeggen ook bezig met bitcoin, maar hij gebruikt nu BTC en een handje vol tokens om zijn woning in de markt te zetten. En het lijkt te werken, ook hier besteden we aandacht aan de verkoop.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...