Genesis is klanten van Gemini nog $900 miljoen verschuldigd

Genesis is klanten van Gemini nog $900 miljoen verschuldigd

Er zijn weer wat miljoenen kwijt. Deze keer is het de beurt aan Genesis. De broker is cryptobeurs Gemini nog $900 miljoen verschuldigd.

Het gaat om klantenfondsen.Dat meldt de New York Times.

Gemini probeert dit geld uiteraard terug te halen. Gemini is een van de grootste Amerikaanse cryptobeurzen. Het staat onder leiding van Tyler en Cameron Winklevoss.

Genesis is een populaire dienstverlener in de industrie. Zij bieden bijvoorbeeld diensten aan beurzen als Gemini. Gemini had een programma genaamd Gemini Earn. Mensen konden hiermee bitcoin of tokens uitlenen, met de hoop op toekomstige winsten. Genesis was in dit spel degene die het geld weer ergens anders onderbracht.

Nu wil het dat Genesis op dit moment in de problemen zit. En dat heeft dus ook gevolgen voor bedrijven zoals Gemini die financiële banden hebben met Genesis.

Het is onduidelijk wat de oplossing gaat worden. Gemini is gesprek met Genesis en het moederbedrijf Digital Currency Group. Op dit moment kunnen klanten met geld bij Gemini Earn niets opnemen.

Gemini gaf eerder aan dat ze niet kunnen voldoen aan een aantal afspraken. Het uitbetalen binnen 5 werkdagen wordt nu bijvoorbeeld lastig. Ook deze beurs benadrukt dat dit verder geen gevolgen heeft voor de bedrijfsvoering. Andere diensten zoals trading en opslag zijn nog online. Ook doet Gemini een belofte: ''Alle klantenfondsen op de Gemini-beurs worden 1 op 1 vastgehouden. Ze zijn altijd beschikbaar om op te nemen."

Klanten die akkoord gaan met het uitlenen van hun bezittingen lopen extra risico. Er is een groot tekort, maar met een beetje pech gaat ook Gemini dit niet vergoeden.

Lees meer over:
Bitcoin Amerika Gemini

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties