Goedemorgen Bitcoin: 1.000 bitcoin komt na 11 jaar weer tot leven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Opmerkelijk: 1.000 bitcoin komt na 11 jaar weer tot leven

Er was gisteren een bijzondere beweging op de cryptomarkt. Een Bitcoin Whale, die al meer dan een decennium niet actief was, heeft een aanzienlijke hoeveelheid Bitcoin (BTC) verplaatst. Deze transactie werd opgemerkt door Whale Alert, een vooraanstaand crypto-analyseplatform.

Deze Whale heeft een transactie uitgevoerd van het slapende adres ‘1MchKSZg4E…hp9UAiNZ96’ naar ‘bc1qtl80rm…ss8w8lfx0y’. Tijdens deze transactie werd een totaal van 1.037 BTC verplaatst, wat overeenkomt met ruim $31 miljoen.

Negen jaar gevangenis voor oplichter die $250 miljoen wist te stelen

Eddy Alexandre, afkomstig uit Valley Stream, New York, is onlangs veroordeeld tot een langdurige gevangenisstraf van negen jaar wegens zijn betrokkenheid bij een grote fraudezaak. De man stond aan het hoofd van een omvangrijke operatie, waarbij hij meer dan 25.000 beleggers voor een bedrag van $248 miljoen bedroog via zijn cryptohandel-platform, EminiFX.

Bitcoin koers stabiel rond $30.000: interessante statistieken over het netwerk

De bitcoin koers is na een kleine opleving weer op een bekend niveau: rond het prijspunt van $30.000. De huidige prijs van bitcoin is $29.960 met een totale marktkapitalisatie van $582.3 miljard. Dit betekent dat alle Bitcoins bij elkaar opgeteld momenteel $582.3 miljard waard zijn.

Week in Bitcoin: “Bitcoin prijs explodeert met 880%”

We blikken terug op een bewogen week voor bitcoin! We hebben het meest opmerkelijke nieuws voor je op een rij gezet.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...