Goedemorgen Bitcoin: Koers breekt opnieuw record bij grens van $37.000

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin prijs schiet naar all-time high van $37.000, chaos in Amerika

Bitcoin (BTC) heeft woensdagavond Nederlandse tijd een nieuw record gevestigd met $37.000 op onder andere de beurs Bitstamp.

De prijs van de cryptomunt steeg op een avond dat er chaos heerst in de VS. Vandaag zou de verkiezingsoverwinning van Joe Biden bevestigd worden in het Amerikaanse Congres.

JP Morgan voorspelt Bitcoin (BTC) prijs van 146.000 dollar op lange termijn

Hopium is de bitcoin markt niet vreemd. Maar als één van de grootste investeringsbanken ter wereld een gekke prijsvoorspelling doet, is dat toch wel meldenswaardig.

De analisten van JP Morgan Chase & Co denken dat bitcoin een prijs van maar liefst 146.000 dollar (119.000 euro) kan bereiken op de ‘lange termijn’. Dat meldt persbureau Bloomberg dinsdag.

In een nieuwe notitie laat Nikolaos Panigirtzoglou en zijn collega’s weten dat bitcoin nog ondergewaardeerd is.

Bitcoin bedrijf Strike komt naar Europa via samenwerking met Bittrex

Strike komt naar Europa! De app van het bedrijf van Jack Mallers gooit al enige tijd hoge ogen in de community. Het brengt de wereld van Bitcoin en fiatgeld dichter bij elkaar dan ooit van tevoren is gedaan. Vandaag rolt Mallers de dienst uit in Europa via samenwerkingspartner Bittrex, die is geregistreerd in Liechtenstein.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...