Goedemorgen Bitcoin: Peter Brandt bearish over BTC koers

8079 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Ethereum naar €20.000? Deze voorspelling moet je lezen!

Heb je Ethereum (ETH) in je crypto-portfolio? Dan is dit nieuws om van te smullen! Een bekende crypto-analist, die zichzelf CrediBULL noemt, voorspelt dat de koers van ETH binnenkort kan exploderen. En niet zo’n beetje ook… hij heeft het over een stijging van maar liefst 470%!

CrediBULL, die een flinke schare volgers heeft op X, denkt dat ETH tegen het einde van deze cyclus minimaal 10.000 dollar waard zal zijn. Maar hij sluit een nog veel hogere koers niet uit. Sterker nog, hij mikt op 20.000 dollar!

Dat zou betekenen dat de waarde van ETH bijna verzesvoudigt vergeleken met de huidige koers van rond de 3510 dollar. CrediBULL vergelijkt ETH met Bitcoin (BTC), de grootste cryptovaluta ter wereld. Hij ziet ETH als een soort opgevoerde versie van BTC, met meer potentieel voor groei. Als BTC in waarde verdubbelt, dan zou ETH dat volgens hem ook moeten kunnen, of zelfs nog meer.

Een verdrievoudiging van de huidige koers zou ETH al op 10.000 dollar brengen.

Wat gaat de prijs van Cardano (ADA) doen nu $680 miljoen naar de community terugvloeit?

Cardano (ADA) staat op het punt om de controle over zijn treasury van maar liefst $681,9 miljoen over te dragen aan haar eigen community. Naar eigen zeggen is dat een belangrijke stap van het project naar volledige decentralisatie voor zover dat mogelijk is.

Deze verandering maakt deel uit van de aanstaande “Chang” hard fork upgrade. Dat heeft volgens analisten tot doel om de interesse in het ADA-ecosysteem te vergroten en verder te groeien in de toekomst.

De treasury van Cardano ter waarde van $681,9 miljoen, bevat zijn eigen ADA-tokens. In tegenstelling tot andere blockchainprotocollen die stablecoins of activa zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) omvatten, bestaat deze schatkist van Cardano uitsluitend uit ADA.

Door de controle aan de gemeenschap over te dragen, wil Cardano naar eigen zeggen ‘de ontwikkeling van het ecosysteem stimuleren en de duurzaamheid op lange termijn waarborgen’.

De Bitcoin koers voorspelling van Peter Brandt: BTC naar $48.000?

De bekende trader Peter Brandt heeft recent op X zijn inzichten gedeeld over de mogelijke bewegingen van de Bitcoin koers. Hij voorspelt een moeilijke periode gevolgd door een grote stijging. Maar wat is de Bitcoin koers verwachting van Peter Brandt precies?

Brandt’s analyse op X laat zien dat als de Bitcoin koers onder de $65.000 komt, de prijs verder kan dalen naar ongeveer $60.000, en mogelijk zelfs naar $48.000. Op dit moment heeft Bitcoin moeite om boven de $65.000 te blijven en is de prijs de afgelopen week gedaald naar $66.000.

Ondanks deze sombere korte termijn verwachting, ziet Brandt ook een kans op herstel. Hij beschrijft een mogelijk herstel als de “pump” fase na de “dump” fase.

Hij zei dat soms de meest voor de hand liggende interpretaties van een grafiek uitkomen, maar dat grafieken meestal veranderen. Hij zei dat als de prijs door de $65.000 zakt, de markt naar $60.000 kan gaan, en als het door de $60.000 zakt, kan het naar $48.000 gaan.

Eerder dit jaar deed Brandt soortgelijke voorspellingen toen Bitcoin op $42.300 stond. Hij zei dat deze cycli vaak voorkomen in bull markets en belangrijk zijn om het verschil te zien tussen beginnende handelaren en ervaren investeerders.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...