Goedemorgen Bitcoin: 96.000 BTC van Bitfinex hack in handen FBI

Goedemorgen Bitcoin: 96.000 BTC van Bitfinex hack in handen FBI

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Amerikaanse politie neemt 96.000 bitcoin in beslag van hack uit 2016

De FBI heeft een man en vrouw opgepakt die betrokken zouden zijn bij de hack van Bitfinex in 2016. Het tweetal wilde geld witwassen dat jaren geleden buit was gemaakt. De wetshandhavers hebben ook meer dan $3,6 miljard aan bitcoin in beslag hebben genomen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bedrijf van Jack Dorsey integreert supersnelle bitcoinbetalingen

De geruchten gingen al langer, maar het is nu officieel. De Cash App heeft bitcoin betalingen via het lightning netwerk geïntegreerd. Cash App is een populaire betaalapp in met name Amerika, ontwikkeld door het bedrijf Block, voorheen bekend als Square.

Topman van Block is Jack Dorsey, medeoprichter van Twitter en Square, iemand die nieuwe ontwikkelingen in het bitcoin ecosysteem actief stimuleert.

Kazachstan wil energietarief voor bitcoin miners met 335% verhogen

In navolging van Argentinië ligt nu ook in Kazachstan een voorstel op tafel om de energieprijzen voor bitcoin miners stevig te verhogen. Afgelopen week werden miners in Argentinië geconfronteerd met een nieuwe energieprijs die 300 procent hoger ligt dan het tarief dat ze gewend waren.

In Kazachstan ligt er nu een vergelijkbaar plan klaar om de energieprijzen voor miners met 335 procent te verhogen. Waar ze op dit moment 0,0023 dollarcent per kilowattuur (kwh) kwijt zijn, moet dat in de toekomst 0,01 dollarcent per kwh worden.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties