Goedemorgen Bitcoin: afkickkliniek voor traders met miljoenen verlies

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoinmarkt schiet naar $1.000 miljard door grote stijging

De markt van Bitcoin (BTC) is door de 1.000 miljard dollar geschoten. 1 Bitcoin is op het moment van schrijven meer dan $55.000 waard.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het gaat om de totale marktkapitalisatie van bitcoin. Je komt tot de marktkapitalisatie van BTC door de actuele prijs en het aantal bitcoin in omloop met elkaar te vermenigvuldigen. Dit is een manier om de grootte van een markt in te schatten.

Er is momenteel 18.836.437 BTC in omloop. Om boven de grens van 1.000 miljard dollar te blijven moet de actuele koers van BTC momenteel zo’n 53.000 dollar zijn.

Presidentskandidaat Colombia hint naar Bitcoin mining

Een Colombiaanse politicus stelt voor dat zijn land inspiratie opdoet bij El Salvador. En dan met name om hernieuwbare energie in te zetten voor Bitcoin mining, in plaats het produceren van cocaïne, wat er nu voornamelijk gebeurt in zijn land.

Het gaat om Gustavo Petro, een linkse senator. Hij retweette een verhaal over Nayib Bukele, de president van El Salvador en de bitcoin die zijn land heeft verdiend met het digitale minen. In Colombia hebben ze ook veel gratis en groene elektriciteit uit watervallen.

Bitcoin afkickkliniek voor traders met miljoenen verlies

Een afkickkliniek in Schotland helpt mensen die verslaafd zijn aan de handel in bitcoin en andere cryptocurrency. Volgens The Sun U.S zijn er patiënten die miljoenen zijn verloren met de handel in cryptocurrency.

Castle Craig heeft een speciale afdeling ingericht om deze mensen te helpen. Het is een particulier ziekenhuis in een klein plaatsje genaamd Peeblesshire waar mensen terecht kunnen. En de vraag is groot volgens de kliniek: ze zien een explosieve groei in patiënten die kampen met een verslaving rondom bitcoin.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!