Goedemorgen Bitcoin: Analist denkt dat ETF’s 99,5% van handel gaat overnemen

1163 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Smart Vaults biedt bitcoin voor testers

Het innovatieve Bitcoin multi-custody protocol, Smart Vaults, lanceert de BETA-versie van hun Testnet. Ze nodigen testers uit om het creëren en besteden van vaults te evalueren en belonen deze inspanning met 100.000 sats.

Het team achter Smart Vaults bouwt een portemonnee waarmee gebruikers zelf bepalen wie, hoe en wanneer ze hun Bitcoin uitgeven. Dit systeem verhoogt de veiligheid en herstelbaarheid van Bitcoin en opent nieuwe gebruiksmogelijkheden, zoals sociaal herstel met vertrouwde connecties, erfenis, tijdslot-gekoppelde bewaring, afnemende multi-handtekeningen en meer.

Sam Bankman-Fried moet de cel in: borgtocht ingetrokken

Sam Bankman-Fried, de voormalige topman van crypto-exchange FTX, zal zijn tijd niet langer in huisarrest doorbrengen, maar achter tralies. Een federale rechter in New York besloot vrijdag zijn borgtocht in te trekken tijdens een zitting in het zuidelijke district van New York.

Na het besluit van de rechter werd Bankman-Fried overgedragen aan de Amerikaanse Marshal. Pogingen om het besluit van de rechtbank aan te vechten en uitstel van de uitspraak te krijgen, werden afgewezen.

Analist van Bloomberg denkt dat Noord-Amerika crypto-ETF domineren met 99,5% van handel

ETF-analist en fondsen-expert Eric Balchunas denkt dat de goedkeuring van een bitcoin ETF voor de Verenigde Staten aanzienlijke impact kan hebben.

De specialist van Bloomberg is misschien wel de meest ingelichte ETF-expert van de wereld. Hij denkt dat het handelsvolume van een mogelijke crypto-ETF voor 99,5% uit Noord-Amerika zal komen.

Volgens zijn bericht op X is Noord-Amerika momenteel goed voor 97,67% van het totale crypto-ETF-handelsvolume ter wereld.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...