Goedemorgen Bitcoin: Binance heeft bankproblemen in VS

Goedemorgen! We hebben het meest opmerkelijke nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

WSJ: Binance heeft moeite met het vinden van banken in Amerika

Binance US is nog altijd op zoek naar een nieuwe bankpartner om zijn Amerikaanse klanten te kunnen bedienen. Het bedrijf is de Amerikaanse tak van de wereldwijde cryptocurrency exchange Binance en heeft moeite om een ​​bank te vinden. Diensten met fiat on-ramp en off-ramps zijn daardoor niet altijd te faciliteren.

Het bedrijf heeft recent te maken gehad met het mislukken van Silvergate en Signature Bank. Als gevolg daarvan is Binance.US afhankelijk van bemiddelingsbanken om gelden namens hen te bewaren, aldus de Wall Street Journal, die zich baseert op anonieme bronnen.

Japans bedrijf klaagt Amerikaanse bitcoin miner aan

De wereld van bitcoin miners is erg competitief. Vaak wordt er gekeken naar energieprijzen en hardwarekosten, maar een Japans bedrijf sleept nu Riot Blockchain voor de rechter.

SBI Crypto klaagt Whinstone US aan, een datacenter in Texas dat eigendom is van Riot Blockchain, wegens fraude en nalatigheid. SBI Crypto beweert dat Whinstone US zijn capaciteit om grootschalig miners te hosten verkeerd heeft voorgesteld. SBI Crypto zette in om bitcoin miners op de locatie, maar de ontwikkelingen vallen tegen.

Do Kwon converteerde kort voor zijn arrestatie al zijn assets naar bitcoin

De Zuid-Koreaanse autoriteiten zijn er niet lang geleden in geslaagd om Do Kwon, de oprichter van Terraform Labs, het bedrijf achter het geïmplodeerde Terra, te arresteren. Via lokale media leren we nu dat Do Kwon weinig tot geen assets meer heeft in zijn thuisland, omdat hij er kort voor zijn arrestatie in slaagde om vrijwel alles naar bitcoin om te zetten.

Do Kwon en zijn zakenpartners slaagden er volgens de verslaggeving in om een totaal van 414,5 miljard Koreaanse won bij elkaar te sprokkelen met hun scam. Dat bedrag komt neer op ongeveer 314,2 miljoen Amerikaanse dollars. Do Kwon zelf zou daarvan 91,4 miljard won bezitten, wat converteert naar een bedrag van om en nabij de 69 miljoen dollar.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...