Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin Frogs nieuwe rage

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Glassnode brengt 8 opmerkelijke indicatoren voor bitcoin in beeld

On-chain indicatoren suggereren dat de bearmarkt voor bitcoin weleens voorbij kan zijn, zo blijkt uit een analyse van Glassnode. In de "Recovering from a Bitcoin Bear" combineert Glassnode 8 indicatoren die momenteel allemaal op groen staan. Zou dat betekenen dat er een nieuwe bullmarkt aankomt voor bitcoin?

Bitcoin Frogs nieuwe rage op bitcoinnetwerk

Bitcoin Frogs zijn de meest verhandelde non-fungible token-items geworden in de afgelopen 24 uur. Er is meer dan $2 miljoen in verhandeld met bijna 700 transacties. Het tekent de rage die is ontketend door het Ordinals-protocol. De collectie heeft Bored Apes overtroffen als de meest verhandelde NFT-waar.

Bitcoin Frogs is een collectie van 10.000 digitale verzamelobjecten die voor altijd op bitcoin zullen blijven. Er zullen er nooit meer worden gemaakt.

Binance opnieuw afgesloten van betaalverwerker, dit keer in Australië

Binance in Australië heeft aangekondigd dat het geen PayID-stortingen meer kan verwerken. De bekende cryptobeurs wijt dit aan een besluit van een derde partij die betalingsdiensten verzorgt.

Cuscal is de aanbieder die hierbij naar voren is gekomen. Deze partij heeft nog niet gereageerd op vragen over deze situatie. Binance is druk bezig een alternatieve dienstaanbieder te vinden om de mogelijkheid tot AUD stortingen en opnames voor haar gebruikers te herstellen. Een nieuwe partner vinden blijkt echter niet altijd een makkelijke opdracht.

PayID is een binnenlandse betalingsorganisatie die het mogelijk maakt om betalingen te ontvangen via gemakkelijk te onthouden gegevens, zoals mobiele nummers of e-mailadressen, in plaats van bankrekeningnummers.