Goedemorgen Bitcoin: BTC is het goedkoopst op maandag

Goedemorgen! De bitcoin prijs is 18,848.93USD. We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Grote banken investeren in BTC en Bitonic vs DNB in Hup Bitcoin

In de Hup Bitcoin Podcast word je helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de wereld van bitcoin. Robin Heester en Wessel Simons nemen samen de laatste bitcoinnieuwtjes door voor deze kersverse aflevering.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wereldwijd zijn er elke week tal van opmerkelijke nieuwtjes te vinden. In deze aflevering praten we over bitcoin mining in Pakistan, inflatie in Turkije en de stap van de Amerikaanse bank Morgan Stanley richting bitcoin.

Bitcoin miner uit China: ‘Bitcoin koers komt in juni 2022 tot stilstand’

Een van de grootste Bitcoin miners uit China ziet de huidige bullmarkt nog wel even duren. De huidige cyclus is pas juni 2022 voorbij, zo voorspelt Jiang Zhuoer, CEO van bitcoin miner BTC.TOP.

De reporter Wu Colin, op Twitter bekend onder de naam Wu Blockchain, breekt het nieuws na Zhuoer gesproken te hebben. Vanaf juni 2022 is een bearmarkt te verwachten en is de kopersmarkt voorbij. Dat zou betekenen dat de bullmarkt nog minstens 14 maanden gaat duren.

‘Bitcoin is het goedkoopst op maandag, weekenden vaak duurder’

Wanneer koop je bitcoin op een goed moment in? Die vraag hoor je heel vaak in de wereld van bitcoin. LongHash heeft op basis van historische data een overzicht gemaakt. Maandag blijkt de dag te zijn waarop bitcoin relatief gezien het goedkoopst is.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...