Goedemorgen Bitcoin: BTC kopen in Nederland mogelijk simpeler

Goedemorgen! We hebben het laatste bitcoinnieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt!

Amerikaanse neobank MoneyLion stapt in 2021 ook in bitcoin markt

Steeds meer bedrijven buitelen over elkaar heen om ‘iets’ met cryptovaluta zoals Bitcoin te doen. Aan het rijtje kunnen we de Amerikaanse neobank MoneyLion toevoegen. Deze heeft plannen aangekondigd om diensten en producten rondom cryptocurrency’s aan te gaan bieden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dat is op te maken uit de presentatie die het bedrijf uit New York onlangs hield voor (potentiële) investeerders. Het plan is om een nieuwe app te lanceren waarmee klanten bitcoin en ander cryptogeld kunnen ‘kopen, verkopen en opnemen’.

‘BNY Mellon’s support voor Bitcoin is een omslagpunt voor de industrie’

BNY Mellon, de oudste bank van de Verenigde Staten, maakte deze week bekend dat ze handel in bitcoin gaan faciliteren voor hun klanten. Volgens enkele reuzen binnen de industrie is dit een game-changer voor bitcoin en een belangrijke stap richting mainstream adoptie.

De traditionele financiële wereld heeft steeds meer moeite om van bitcoin af te blijven en het lijkt erop dat bitcoin tegenwoordig een moetje is in ieder portfolio. Bitcoiners hebben banken niet nodig, maar andersom allicht wel.

Bitcoin kopen in Nederland simpeler: ‘Wallet-verificatie niet meer nodig’

Nederlandse bitcoinbedrijven kunnen mogelijk iets minder streng zijn voor hun klanten. Sinds vorig jaar moeten alle ondernemers die iets te maken hebben met de aan- en verkoop van bitcoin voldoen aan verschillende regels.

Nederlandse bedrijven die bitcoin verkopen hoeven niet alle adressen te verifiëren waar bitcoin naartoe wordt gestuurd. Ondernemers waren in de veronderstelling dat dit wel moest na gesprekken met De Nederlandsche bank (DNB). Dat meldt de Telegraaf.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...