Goedemorgen Bitcoin: Coinbase koopt $350 miljoen aan bitcoin en cryptovaluta

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Overheid Oekraïne accepteert nu Bitcoin donaties

De overheid van Oekraïne is gestart met het accepteren van bitcoindonaties. Het nieuws is zowel te lezen op het officiële Twitteraccount van het land, als ook bevestigd door vice-premier Mykhailo Fedorov.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In de tweet deelt Oekraïne drie crypto-adressen. Iedereen vanuit de hele wereld kan nu een financieel steentje bijdragen. De overheid accepteert Bitcoin, Ether en USDT. Binnen een uur tijd is er al 10 BTC binnengekomen op het adres, zoals te zien is in de blockexplorers.

Indiase rechter vraagt opheldering over Bitcoin na oplichting van 87.000 BTC

Het Hooggerechtshof van India heeft de centrale regering gevraagd om haar standpunt over cryptovaluta te verduidelijken. Dit is van belang voor een rechtszaak over een oplichting die momenteel loopt. De regulering van cryptovaluta begint enige vormen aan te nemen, maar de situatie is nog niet sluitend.

Coinbase koopt $350 miljoen aan bitcoin en cryptovaluta

In augustus kocht Coinbase voor $500 miljoen aan cryptovaluta. Het blijkt dat de cryptobeurs daar onlangs weer $350 miljoen aan digitale valuta aan heeft toegevoegd.

Coinbase noteerde een omzet van $2,49 miljard in het vierde kwartaal van 2021. De nettowinst betrof $840 miljoen. Na dit succesvol kwartaal, heeft het bedrijf van Brian Armstrong nog eens $350 miljoen aan cryptovaluta aan de balans toegevoegd.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...