Goedemorgen Bitcoin: critici speculeren over prijs van 0 per BTC

Goedemorgen Bitcoin: critici speculeren over prijs van 0 per BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin-critici zeggen dat de koers naar nul gaat, maar deze drie signalen suggereren iets anders

Met het huidige koersverloop was het natuurlijk een kwestie van tijd voordat de eerste "bitcoin is dood" uitspraken in de media verschijnen. Onder de lijkenpikkers bevindt zich uiteraard ook goldbug Peter Schiff die ons vertelt dat bitcoin na de val van 69.000 naar 21.000 dollar ook prima van de huidige koers naar 6.000 dollar kan vallen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Stalker betaalt huurmoordenaar $13.000 in bitcoin om zijn ex om te leggen

Een man uit Californië hangt een gevangenisstraf van 10 jaar boven het hoofd, omdat hij via het Dark Web zijn ex-vriendin probeerde te laten vermoorden.

Scott Quinn Berkett heeft schuldig gepleit voor het betalen van $13.000 aan een huurmoordenaar. De 25-jarige man uit Beverlely Hills betaalde via het Dark Web en gaf opdracht om zijn ex-vriendin om te leggen.

President van El Salvador reageert op grote prijsdalingen van BTC

El Salvador adopteerde bitcoin als nationale munt op 7 september 2021. De prijs van BTC lag toen rond de grens van $50.000. Inmiddels is de prijs van flink gedaald.

Volgens president Nayib Bukele is er geen reden voor paniek. Onder zijn leiding is het land in Centraal-Amerika een unieke route gestart. El Salvador moet een waar bitcoin walhalla worden.

Mooie plannen met mooie marketing. Bukele komt met advies: stop met het kijken naar de grafieken en leef je leven.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties