Goedemorgen Bitcoin: De Nederlandsche Bank onder druk in rechtbank

Goedemorgen! De bitcoin prijs staat op 18,848.93USD, De totale markt is 360,833,623,200.67 waard. Op dit moment is er 19,143,456 in omloop. We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt!

Bitonic vs De Nederlandsche Bank: bitcoin broker krijgt grotendeels gelijk

Bitonic heeft een kleine overwinning behaald in de rechtszaak tegen De Nederlandsche Bank (DNB). De rechter in Rotterdam is het eens met de bezwaren van de bitcoin broker over de (te strenge) verificatie-eisen van de toezichthouder. Ook werden er kritische vragen gesteld over de registratieprocedure.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitonic is van mening dat de huidige implementatie van de ‘cryptowet’ veel te streng is voor ondernemers in deze industrie. Het is daarnaast ook schadelijk voor gebruikers zelf. Bedrijven moeten veel data verzamelen van hun klanten.

Michael Saylor en Sam Bankman-Fried stormen Bitcoin miljardairslijst binnen

Negen mensen uit de bitcoin industrie staan sinds dit jaar op de miljardairslijst van zakenblad Forbes. Bitcoin is booming en daar profiteren een aantal ondernemers financieel bijzonder goed van.

Niet alleen het netwerk van bitcoin groeit gestaag, ook de industrie er omheen groeit ongekend hard. Ondernemers die eerder raar werden aangekeken staan inmiddels tussen de lijst van miljardairs wereldwijd.

Bitcoin Kopen: alles wat moet je weten voor je eerste aankoop

Je wilt bitcoin kopen, maar weet nog niet waar te beginnen. We zetten een aantal tips en tricks voor je op een rij.

Bitcoin kopen is anno 2021 in principe een fluitje van een cent. Er zijn tientallen Nederlandse bedrijven waar je terecht kunt voor je eerste bitcoin aankoop. Toch zijn er enkele aandachtspunten bij je (eerste) aankoop.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...