Goedemorgen Bitcoin: ETF komt eraan, volgens analisten

844 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoin ontbijt!

4 vragen aan de eerste ‘native’ Bitcoin ATM van El Salvador

K1 is de allereerste producent van Bitcoin ATM’s in El Salvador. We hadden een gesprek met Edgar Borja, medeoprichter van het piepjonge bedrijfje.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

“Het begon allemaal met de optie om prepaid-abonnementen te kunnen kopen via het touch-screen van de terminal. Deze abbo’s zijn heel populair hier in het land, met Claro, Tigo en Movistar.”

“Momenteel hebben we de Strike-applicatie van Jack Mallers geïntegreerd met de API’s die ervoor beschikbaar zijn. Mensen kunnen dus dollars storten, en Bitcoin uitbetaald krijgen in de Strike-app. Of vice versa: Bitcoin sturen en fysieke dollars ontvangen.”

Lees het hele verhaal in onderstaand artikel:

Bitcoin ETF ziet oktober levenslicht, volgens deze analisten

Er komt nog dit jaar een bitcoin exchange traded fund (ETF) op de Amerikaanse markt. Dat stellen twee ETF-analisten Eric Balchunas en James Seyffart van Bloomberg Intelligence. Eind oktober moet de Securities & Exchange Commission zijn fiat hebben verleend.

Het is een gebeurtenis waar de markt al sinds 2013 op anticipeert toen de eerste aanvraag voor een ETF is gedaan. Een ETF is een financieel product die de prijs volgt van een onderliggende asset, in dit geval bitcoin.

Blunder bij Coinbase: verkeerde email naar 125.000 klanten zorgt voor paniek

Coinbase heeft afgelopen week naar 125.000 klanten een verkeerde mail verstuurd. In de mail stond dat de twee factor authenticatie (2FA) instellingen van iemands account zijn veranderd, maar dat bericht klopte niet.

Het is niet voor het eerst dat Coinbase klanten ontevreden zijn, vorige week klaagt enkele duizenden klanten te zijn gehackt en kregen ze geen hulp van Coinbase.

Het Amerikaanse miljardenbedrijf bood op zondagavond via Twitter zijn excuses aan en gaf aan het vertrouwen zo snel mogelijk wil herstellen.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!