Goedemorgen Bitcoin: FTX-soap gaat maar door

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Er zijn ruim 150.000 bitcoin adressen met 10+ BTC, een tweejarig record

De laatste twee jaar is het aantal adressen met daarop meer dan 10 bitcoin hard gegroeid. Dat blijkt uit data van Glassnode.

Het blockchainanalysebedrijf deelt op het Twitter account genaamd Glassnode Alerts de meest bijzondere gebeurtenissen die in hun indicatoren naar voren komen. Zo blijkt dus dat het aantal bitcoin adressen met meer dan 10 BTC een nieuw tweejarig hoogtepunt bereikt.

Bitcoin koers blijft steken rond $17.000

De bitcoin koers is in de afgelopen 24 uur met 0.85% gestegen en is nog altijd in gevecht met het weerstandsgebied $16.900 – $17.000.

Meer samenwerking tussen juridische kampen bij faillissementen FTX

De juridische teams die de faillissementszaken van FTX in de Verenigde Staten en de Bahama’s begeleiden, zijn het met elkaar eens. De twee groepen bereikten een wederzijdse samenwerkingsovereenkomst. Vlak na de ineenstorting van FTX waren ze het stellig met elkaar oneens, maar dat geschil is bijgelegd.

Slachtoffers van FTX en de praktijken van oprichter Sam Bankman-Fried kunnen in Amerika terecht bij een nieuwe website. Het doel is om meer informatie te vergaren. Dat meldt Reuters.

FTX (en mogelijk Bankman-Fried zelf) is naar verluidt meer dan 1 miljoen mensen nog geld verschuldigd. Naast grote investeerders en bijvoorbeeld handelaren zitten daar ook een hoop ‘normale’ klanten bij.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...