Goedemorgen Bitcoin: Grootste menselijke BTC logo in Argentinië

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Binance.US reageert op beschuldigingen van fraude, marktmanipulatie en de beveiliging van activa

Binance.US heeft zich voor het eerst uitgesproken tégen de aanklacht van de Securities and Exchange Commission (SEC). De Amerikaanse dochter van Binance beweert dat het sinds 2020 "aanzienlijke inspanningen" heeft geleverd om samen te werken met het onderzoek van de SEC.

Maar de toezichthouder op haar beurt vindt dat Binance.US geen "geruststellende" antwoorden heeft gegeven over waar de klantenfondsen zijn opgeslagen.

Een van de voornaamste aanklachten is dat Binance.US en Binance meer dan $12 miljard aan klantactiva hebben doorgesluisd naar fondsen die worden gecontroleerd door eigenaar en oprichter Changpeng 'CZ' Zhao, vergelijkbaar met soortgelijke beschuldigingen die zijn geuit tegen Sam Bankman-Fried, FTX en Alameda Research.

Bitcoin MACD Indicator is bearish, angst voor correcties doemt op

Volgens de analist is de bearish kruising van de MACD vergelijkbaar met die van vier jaar geleden. Op dat moment koelde de markt net af van een gigantische rally, net als wat we de afgelopen twee maanden zagen.

Op basis van de bearish ontwikkeling van de MACD verwachten sommige mensen zelfs dat de koers terugvalt naar 19.000 tot 20.000 dollar. "Dat is waarom ik geloof dat het mogelijk is dat we terugzakken naar $19K-$20K", zo schrijft een gebruiker op Twitter.

Het is te hopen dat we die koersdaling niet te zien krijgen, maar dat soort zaken volledig uitsluiten is in de wereld van bitcoin helaas niet mogelijk.

Grootste menselijke bitcoin logo in Argentinië

De bitcoin community in Argentinië doet van zich spreken. Ze hebben 's werelds grootste menselijke bitcoinlogo gecreëerd. In Buones Aires zijn honderden mensen bij elkaar gekomen om het logo te vormen, als eerbetuiging aan bitcoin en het tienjarig bestaan van de ONG Bitcoin Argentina, een ngo die zich hard maakt voor bitcoineducatie in het Zuid-Amerikaanse land.