Goedemorgen Bitcoin: grote interesse in Bitcoin ETF

Goedemorgen! De huidige prijs van bitcoin (BTC) is 18,835.82USD. We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin prijs van $58.428! Een nieuwe recordprijs

Bitcoin beleeft ongekende maanden. De prijs gaat door het dak. Op het moment van schrijven is de recordprijs $58.248 volgens Coindesk.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De prijsstijging komt niet uit het niets. Bitcoin draait al meer dan 12 jaar, maar sinds vorig jaar is het idee van BTC in een stroomversnelling geraakt. Er wordt vaak naar ‘het grote geld’ gewezen als het gaat om de volgende stap voor deze nieuwe (en betere) vorm van geld.

Tesla verdiende met investering van $1,5 miljard in Bitcoin meer dan in 1 jaar

Tesla heeft in ongeveer een maand tijd al meer dan $1 miljard verdiend aan de bitcoin investering. Daarmee hebben ze al meer rendement gepakt op hun bitcoin dan ze jaarlijkse verdienen met de verkoop van auto’s.

Tesla betaalde naar verluidt iets meer dan $31.000 per bitcoin en heeft met de huidige koers van ongeveer $57.000 al bijna 80% rendement gepakt. Niet slecht voor een investering die pas een maand geleden is gedaan.

Canadese Bitcoin ETF aanbieder trekt ruim $400 miljoen aan in één week

Het Bitcoin exchange traded fonds ( ETF) van het Canadese Purpose Investments heeft in slechts twee handelsdagen 421 miljoen dollar aan kapitaal aangetrokken. Een succesje in een markt die momenteel ‘hot’ is.

Deze week vestigde de koers van Bitcoin opnieuw een prijsrecord: $57.554 en is de totale marktwaarde door de $1.000 miljard geschoten. De introductie van deze ETF kon bijna niet beter getimed worden. Afgelopen donderdag startte de handel van deze ETF en in slechts twee dagen heeft de firma $421,8 miljoen aan kapitaal aangetrokken.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...