Goedemorgen Bitcoin: handelen in BTC in China is op eigen risico

905 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Binance introduceert wachtperiode voor Bitcoin futures

Binance introduceert een afkoelperiode voor bitcoin futures.Handelaren die grote verliezen maken zijn soms geneigd om dat in korte tijd goed te willen maken. Dat kan er voor zorgen dat je (te veel) risico neemt. Het gevolg? Vaak betekent het dat je nog meer verlies maakt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het is leuke marketing, en allicht zijn er gebruikers op Binance die dit nodig hebben. De handel in bitcoin en de rest van de markt kan heel stressvol zijn. Je krijgt te maken met grote dalingen én stijgingen en het is zaak om dan je hoofd koel te houden.

Met een paar klikken op de knop maak je het onmogelijk om op jouw account je geld te gebruiken om met futures aan de slag te gaan. Er is dus geen tergdraaiknop. Eenmaal stopgezet kun je geen gebruik maken van deze functies op het handelsplatform.

Bericht uit China: je hebt de vrijheid om in Bitcoin te handelen, het is je eigen risico

Wil je in bitcoin handelen in China? Dan doe je dat volgens de nieuwste berichten vanuit de staatsmedia op eigen risico.

Xinhua, de officiële staatspers van China, legt uit waarom het land steeds strenger wordt op het gebied van bitcoin. De reactie komt na tal van berichten uit het land over mogelijk strengere aanpak van bitcoinbedrijven in het land.

In een nieuw stuk vertelt het staatsmedium over de redenen voor de kritiek op de ‘cryptomarkt’. Dat meldt The Block.

Miami verwelkomt tienduizenden Bitcoiners voor het evenement Bitcoin2021

Morgen begint in Miami het grootste Bitcoin festival in jaren. In Florida komen allen Bitcoin OG’s samen, en de line-up is indrukwekkend. Gaat dit feel-good weekend nieuw leven in de markt blazen met nieuwe releases en announcements?

De Bitcoin community kijkt al maanden reikhalzend uit naar het event dat morgen in Miami begint. Gek is dat niet, want er is een indrukwekkend blik met sprekers opengetrokken. De crème de la crème komt bij elkaar om over Bitcoin te praten.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...