Goedemorgen Bitcoin: handelsvolume daalt naar nieuw dieptepunt

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Volume in bitcoinhandel daalt naar nieuw dieptepunt

Het zevendaagse gemiddelde van de spot handelsvolume van Bitcoin is gedaald naar niveaus die we sinds het begin van 2021 niet meer hebben gezien, te midden van ingetogen prijsschommelingen.

Sinds het begin van dit jaar lijkt de bitcoin-markt aanzienlijk te zijn vertraagd. Beleggers en handelaars die gewend zijn aan de wilde rit van prijsschommelingen, worden nu geconfronteerd met een relatief stabiele markt. Dit heeft geleid tot een afname van de handelsactiviteit, zoals blijkt uit de daling van het zevendaagse gemiddelde van de spot handelsvolume.

WSJ: Duitse toezichthouder uitte twijfel over leiding van Binance

BaFin, de financiële waakhond van Duitsland, heeft naar verluidt zorgen geuit over de positie van Changpeng Zhao, de CEO van Binance, voordat de cryptobeurs besloot zijn licentieaanvraag in het land in te trekken.

BaFin, de voornaamste financiële toezichtsorgaan van Duitsland, zou Binance hebben geadviseerd om de aanvraag voor een licentie te heroverwegen. Voornamelijk vanwege zorgen over de CEO van het bedrijf, Changpeng Zhao, beter bekend als “CZ”, en hoe het bedrijf is opgezet.

Meer bitcoin stroomt naar lange termijn hodlers

Volgens een recente analyse van Glassnode hebben Lange-Termijn Bitcoin houders, ook bekend als Long-Term Holders (LTH), meer dan 1,10 miljoen BTC toegevoegd aan hun bezittingen in het afgelopen jaar, met een totale waarde van ongeveer $33 miljard. De statistische gegevens die door on-chain analist Ali zijn gepresenteerd, tonen een toename in de Bitcoin-voorraad van Lange-Termijn Houders.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...