Goedemorgen Bitcoin: hashrate terug op pre-China niveau

Goedemorgen Bitcoin: hashrate terug op pre-China niveau

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin hashrate klimt terug naar niveau van voor het Chinese verbod

Bitcoin bewijst zich steeds meer als een asset die door niets en niemand afgestopt kan worden. Waar velen zich in mei nog zorgen maakten nadat China in mei een algeheel verbod op bitcoin mining instelde, is het netwerk qua hashrate inmiddels weer terug op het niveau van voor dat moment.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Kort na het verbod dook de hashrate met 50 procent naar beneden, maar volgens de laatste schattingen is dat verlies alweer helemaal goed gemaakt.

Coinbase meest populaire iPhone app in Amerika, nog boven TikTok

De mobiele app van Coinbase staat op plek één van de Appstore. Daarmee is het de meest populaire gratis app nog vóór TikTok.

De opmars is grotendeels toe te schrijven aan de recente opmars van bitcoin, maar ook kleinere cryptovaluta zoals recent Shiba Inu.

'Amerikaanse toezichthouder keurt Bitcoin ETF met hefboom af'

Nadat vorige week de eerste Bitcoin ETF van de Verenigde Staten werd gelanceerd, zitten er tal van andere financiële instellingen te wachten op goedkeuring voor de aanvragen van hun eigen fondsen.

Ze zijn echter tot dusver allemaal minder gelukkig dan ProShares. Er gaan nu zelfs geruchten dat twee aanvragen binnen enkele dagen door de SEC zijn onderuit gehaald. Het zou gaan om de aanvraag van Valkyrie (een hefboom-ETF) en Direxion (een short-ETF).

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan