Goedemorgen Bitcoin: JPMorgan informeert grote klanten over BTC

791 totale weergaven

Goedemorgen! De prijs van bitcoin is 18,835.82USD. Ẃe hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

JPMorgan informeert klanten met meer dan $10 miljoen over Bitcoin

Klanten van de Amerikaanse bank JPMorgan kregen achtergrondinformatie over bitcoin. De bank informeerde hun grootste klanten met een minimaal vermogen van $10 miljoen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De klanten legt in een rapport uit hoe zij bitcoin zien en geven daarnaast ook de risico’s aan.

Geen bitcoin verbod in India: minister van Financiën belooft ‘positief’ beleid

Goed nieuws voor bitcoiners in India. Het land lijkt toch niet af te stevenen op een algeheel verbod op bitcoin.

India is met 1,3 miljard inwoners een land waar bitcoin mogelijk een belangrijke rol kan spelen. Honderden miljoenen Indiërs hebben geen toegang tot bijvoorbeeld creditcards of bankrekeningen. Met bitcoin zouden zij toegang kunnen krijgen tot een wereldwijde economie.

Bitcoin miners in problemen? Grote fabrikant levert minder chips voor hardware

De Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), de grootste onafhankelijke producent van halfgeleiders van de wereld, gaat naar verluidt minder producten leveren aan fabrikanten van bitcoin mining rigs. De reden? De vraag naar chips is niet stabiel genoeg.

Dat meldt het lokale nieuwsmedium China Money Network. TSMC stopt met de levering aan fabrikanten van mining rigs, vanwege de extreme volatiliteit in deze industrie. Schijnbaar is het beter om de productie-output van deze klanten te beperken.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...