Goedemorgen Bitcoin: Kan Bitcoin Echt $5 Miljoen Waard Worden?

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Ontwaakte Bitcoin-Adressen Uit 2012: $8.6M Miljoen Aan Coins Verplaatst

Recente blockchain-gegevens tonen aan dat drie lang inactieve Bitcoin-adressen uit januari 2012 weer actief zijn geworden. Deze adressen hebben in totaal 325,19 Bitcoin verplaatst, wat op dit moment een waarde van meer dan $8,6 miljoen vertegenwoordigt. Dit gebeurt na een periode van 11 jaar inactiviteit.

De eerste twee transacties zijn afkomstig van wallets die meer dan 11 jaar geleden zijn aangemaakt, op 11 januari 2012 om precies te zijn. De eerste wallet verplaatste 145,53 BTC, terwijl de tweede wallet 21,97 BTC verstuurde. Beide transacties werden bevestigd in blok 807,852 en zijn ontdekt door btcparser.com.

Kan Bitcoin Echt $5 Miljoen Waard Worden? Michael Saylor’s Gedurfde Voorspelling

De cryptomarkt bevindt zich momenteel in een neerwaartse spiraal, mede veroorzaakt door de liquidaties van FTX. Maar Michael Saylor, mede-oprichter van MicroStrategy, heeft onlangs voorspelt dat Bitcoin ooit $5 miljoen waard zou kunnen zijn. Maar hoe realistisch is deze voorspelling? Laten we eens kijken naar de drie voorwaarden die volgens Saylor vervuld moeten worden voor deze massale stijging.

Hoe Mark Cuban $870.000 Verloor in de Wildernis van Crypto

De wereld van cryptocurrencies staat bekend om zijn volatiliteit, potentieel voor enorme winsten en helaas ook zijn gevoeligheid voor oplichting. Deze week ondervond techmiljardair en eigenaar van de Dallas Mavericks, Mark Cuban, dit op de harde manier. Na een periode van inactiviteit in de cryptowereld werd Cuban het slachtoffer van een scam, waarbij hij een verbluffende $870.000 verloor.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...