Goedemorgen Bitcoin: koers breekt nieuw record bij $46.000

Goedemorgen! We hebben het laatste bitcoinnieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Tesla koopt voor $1,5 miljard aan Bitcoin, koers naar recordprijs

Tesla heeft voor 1,5 miljard dollar aan Bitcoin gekocht. Dat blijkt uit een deponering bij de Securities and Exchange Commission (SEC). Na het nieuws is de prijs van bitcoin naar een nieuw record geschoten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dat is niet alles: ze gaan “in de nabije toekomst” ook betalingen in Bitcoin accepteren. Je Tesla kun je dus afrekenen met BTC, een reuzenstap voor deze beursgenoteerde firma.

Bitcoin ETP van Van Eck slaat aan met $100 miljoen aan investeringen

Van Eck doet goede zaken met het beleggingsproduct Bitcoin exchange traded product (ETP). Ze hebben hiervoor al 100 miljoen dollar bij beleggers aangetrokken.

Er zijn diverse manieren om exposure te hebben aan de asset bitcoin. De meest directe manier is om echte bitcoin te kopen bij een beurs of brokers en dat in eigen beheer te bewaren.

Tesla koopt voor $1,5 miljard aan bitcoin, wie volgt? Hup Bitcoin Podcast

Het grootste nieuws van vandaag is natuurlijk het nieuws over Elon Musk en Tesla. Het bedrijf koopt voor $1,5 miljard aan bitcoin als spaarmiddel. De reden? Ze hebben teveel dollars op de balans. Ook praten we over de mogelijke toekomst: kun je straks je Tesla opladen en met BTC betalen?

Luister de Hup Bitcoin podcast!

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...