Goedemorgen Bitcoin: koers daalt naar laagste punt sinds 2020

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Terugblik: Bitcoin koers daalt naar 1 dollarcent

De koers van bitcoin is volatiel. Dat is het al vanaf het begin.In onderstaande tweet zie je de crash van bitcoin naar 1 dollarcent. Pete Rizzo is een journalist die zich met name richt op de geschiedenis van bitcoin. Hij dook een filmpje op van de daling.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

'15% heeft kwart van vermogen in bitcoin geïnvesteerd', volgens BoA

De Bank of America (BoA) heeft een steekproef gedaan. De enquête laat zien dat consumenten nog steeds enthousiast zijn over cryptovaluta.

De interesse van consumenten is ondanks de marktcorrectie toegenomen. Voor de enquête ondervroeg de Amerikaanse bank zo'n 1.000 individuen. Sommigen van hen hadden al cryptovaluta en sommigen van hen nog niet.

Bitcoin koers na 2,5 jaar weer onder grens van $20.000

Bitcoin is voor het eerst in 2,5 jaar onder de grens van $20.000 terecht gekomen. Daarnaast kan alleen nog een wonder voorkomen dat we voor het eerst een wekelijkse kaars onder de 200 MA gaan sluiten.Dit betekent dat onze simpele analyse van de afgelopen maanden, namelijk dat de richting die we opgaan de rechter onderhoek is, ons nog altijd beloond en dit zal blijven doen totdat het tegendeel bewezen is

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...