Goedemorgen Bitcoin: MicroStrategy heeft ruim 91.000 BTC

Goedemorgen! De prijs van bitcoin is 18,835.82USD. We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt!

MicroStrategy koopt voor $10 miljoen aan Bitcoin, totaal 91.064 BTC in beheer

MicroStrategy koopt 205 bitcoin voor $10 miljoen. Het Amerikaanse bedrijf ontpopte zich in 2020 tot een heus bitcoinbedrijf. Onder leiding van Micahel Saylor zijn ze als eerste beursgenoteerde bedrijf in Amerika volop bezig met bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Sterker nog: bitcoin is hun spaarmiddel voor de toekomst. En om die toekomst veilig te stellen blijft het bedrijf BTC inslaan.

John McAfee verdiende $13 miljoen met ‘pump en dump plannen’

Het is alweer een tijdje geleden, maar John McAfee is weer eens in het bitcoin nieuws. McAfee wordt in New York aangeklaagd voor een aantal zaken. Hij wordt onder andere verdacht van effectenfraude en witwaspraktijken die te maken hebben met bitcoin en vooral andere cryptocurrency’s.

De Amerikaan zit voorlopig overigens nog vast in Spanje, Amerika is bezig met een uitlevering.

‘Bitcoin naar $100.000’ volgens 22% ondervraagden onderzoek Goldman Sachs

Volgens een enquête van investeringsbank Goldman Sachs zijn beleggers optimistisch over over bitcoin en andere digitale activa. Het in New York gevestigde bedrijf deed onderzoek onder 280 van haar klanten. Ze wilden meer weten over de visie van hun klanten over digitale activa.

Het resultaat is opmerkelijk: 40% van hen is al blootgesteld aan cryptocurrency’s. Van deze 112 respondenten heeft 41% van deze groep exposure door ‘fysieke’ bitcoin op de spotmarkt. Het grote deel van deze beleggers kiest vooralsnog dus voor futures, opties en andere financieel producten.

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...