Goedemorgen Bitcoin: Miljardair voorspelt koers van $250.000 in 2025

Goedemorgen! We hebben het meest opmerkelijke nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Miljardair Tim Draper voorspelt dat Bitcoin (BTC) de grens van $250.000 gaat doorbreken

Miljardair en groot bitcoinbezitter Tim Draper blijft bij zijn voorspelling dat de cryptomunt boven de $250.000 zal uitstijgen. De grote vraag is: wanneer?

De durfkapitalist vertelt zijn 253.500 Twitter-volgers dat hij een beetje mis zat met zijn vorige voorspelling dat BTC in 2023 $250.000 zou bereiken. Met Bitcoin die net boven de $30.000 handelt, verlengt Draper nu zijn koersdoel. Volgens de miljardair kan bitcoin het niveau van $250.000 doorbreken tegen 2025.

Bitcoin futures weer in trek na grote dip

Bitcoin futures en de recente stijging van de open interest op de Chicago Mercantile Exchange (CME) hebben aanzienlijke aandacht getrokken in de wereld van de cryptomarkten.

Recent onderzoek door K33Research toont aan dat de open interest (OI) – de maatstaf voor het totale aantal openstaande futurescontracten – met 40% is gestegen in de afgelopen week. Deze toename is de op twee na grootste wekelijkse groei sinds oktober 2019, wat aangeeft dat er een hernieuwde interesse is in Bitcoin-futures.

Week in Bitcoin: PlanB voorspelt vervroegde bullrun voor bitcoin

We blikken terug op een bewogen week voor bitcoin! We hebben het meest opmerkelijke nieuws voor je op een rij gezet.

Klanten LiteBit hebben tot 14 augustus om account over te zetten

LiteBit laat aan haar klanten weten dat het platform vanaf 14 augustus niet meer te gebruiken is. In een e-mail aan al haar gebruikers legt de Nederlandse broker de situatie uit. Klanten hebben tot 14 augustus de mogelijkheid om een keuze te maken. Dat betekent: overstappen naar Bitvavo, crypto verkopen, of overboeken naar een ander platform of externe wallet.

Tijdelijke actie: Stort je Binance en OKX assets bij Bitvavo en ontvang tot €500 bonus

Persbericht: Binance stopt in Nederland. Vanaf 17 juli 2023 kunnen Nederlandse gebruikers geen aankopen, transacties of stortingen meer doen. Ook crypto exchange OKX neemt geen nieuwe klanten meer aan in Nederland. Binance roept gebruikers op om actie te ondernemen en hun digitale assets op te nemen van hun Binance account.

Als geregistreerde crypto exchange en marktleider in Nederland met meer dan 1 miljoen klanten, is Bitvavo voor de Binance en OKX gebruiker het beste alternatief. Tienduizenden klanten stapten al over in de afgelopen dagen. Gebruikers waarderen Bitvavo vanwege het uitgebreide en gebruiksvriendelijke platform, met 190+ digitale valuta, en lage handelskosten van 0,03 – 0,25%.

Via deze link kun je meer informatie vinden over deze actie én de 20 euro startersbonus.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...