Goedemorgen Bitcoin: Nederlandse trader beroofd van 40.000 euro

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoin ontbijt!

Bitcoin handelaar in Amsterdam mishandeld en beroofd van 40.000 euro

In een Amsterdams hotel is een bitcoin handelaar beroofd van 40.000 euro in cash. Ook is hij ernstig mishandeld.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De 33-jarige man wilde een deal sluiten in een hotel in de hoofdstad: hij wilde wat bitcoin kopen en had 40.000 euro in cash op zak. Aangekomen op de hotelkamer waar deal zou plaatsvinden, werd hij vastgebonden en mishandeld.

Zijn telefoon werd ook in beslag genomen én er werd een foto gemaakt van zijn identiteitsbewijs met de dreiging: 'Als je aangifte doet, dan weten we je te vinden'.

Bitcoin voorraad Coinbase op laagste niveau sinds december 2017

De bitcoin voorraad bij de Amerikaanse beurs Coinbase is flink geslonken sinds september 2020. Dat blijkt uit cijfers van Glassnode, een bedrijf dat wallets weet te koppelen aan bedrijven.

Het aantal bitcoin in beheer van de marktleider in Amerika zit zelfs op het laagste niveau sinds december 2017.

Donald Trump: Investeren in crypto is wachten op een ramp

Oud-president Donald Trump heeft zich afgelopen week weer eens uitgesproken over cryptovaluta. De miljardair had er weinig goeds over te zeggen.

Trump is geen fan van crypto assets, zo heeft hij meerdere malen tijdens een interview verteld. In een recent gesprek met Fox Business afgelopen dinsdag laat hij weten de dollar nog altijd een goede munt te vinden. Investeren in crypto assets is volgens de Republikein ‘wachten op een potentiële ramp’.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!