Goedemorgen Bitcoin: record voor BTC, koers boven $68.000!

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin op recordhoogte: boven $68.000

Bitcoin (BTC) heeft vannacht een nieuwe recordprijs neergezet. De koers bereikte een prijs van $68.564 op de Bitstamp grafiek. De prijs van bitcoin schoot gisterenavond door de oude all-time high van $66.930 heen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Deze oude recordprijs werd 20 oktober neergezet. De prijs is een gemiddelde prijs.

Omdat er niet slechts één handelsplatform is waar je bitcoin kunt aanschaffen, heeft elke beurs zijn eigen prijs. Toch kunnen we nu wel stellen: het oude record is verpletterd.

Totale Tether voorraad door de $70 miljard

De voorraad Tether (USDT) in de markt is weer toegenomen en door de 70 miljard dollargrens gegaan. Tether is een grootste stablecoin op de cryptocurrencymarkt en het is een manier voor handelaren om snel in – en uit bitcoin te stappen.

Nederlandse opsporingsdiensten leggen beslag op 25 miljoen euro aan cryptomunten

Nederlandse opsporingsdiensten hebben een succes geboekt in hun strijd tegen witwassen van criminele gelden.

De fiscale opsporingsdienst (FIOD), de landelijke politie en het Openbaar Ministerie (OM) hebben de afgelopen maanden tientallen miljoen euro’s aan cryptomunten in beslag genomen in witwasonderzoeken.

Het betreft dus diverse onderzoeken en geen één onderzoek. Een deel van de opgepakte verdachten heeft de Nederlandse nationaliteit, een ander deel komt van buiten Nederland. Diverse beurzen en brokers in binnen – en buitenland hebben hun medewerking verleend aan de opsporingsonderzoeken.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen?
Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!