Goedemorgen Bitcoin: Uber gaat in toekomst BTC accepteren

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Publiceer artikelBewaar als concept

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Uber gaat ‘absoluut’ bitcoin accepteren

Uber wil op termijn bitcoin betalingen accepteren. In gesprek met Bloomberg geeft de CEO van het bedrijf aan dat het een kwestie van tijd is.

Dara Khosrowshahi is er zeker van dat Uber op termijn betalingen met cryptocurrency gaat accepteren. De vraag is alleen wanneer. De topbestuurder is echter wel nog terughoudend om dit op korte termijn al te gaan doen.

Overheid Canada bevriest nog eens $9 miljoen aan donaties voor Canadese truckers

De provinciale regering van Ontario in Canada heeft naar verluidt nog eens miljoenen dollars aan donaties bevroren. Het Superior Court of Justice heeft goedkeuring gegeven voor het ingediende verzoekschrift. Deze keer moet het platform GiveSendGo het ontgelden.

Uiteraard staan de donaties op dit platform in het teken van de Freedom Convoy-demonstranten. De Canadese truckers staan al ruim een week te protesteren tegen de coronamaatregelen in de hoofdstad en bij de landsgrens.

In totaal is er al ruim $900.000 opgehaald via een alternatieve oncensuurbare manier: met Bitcoin.

Drake gaat weddenschap aan van $1,3 miljoen in bitcoin

Drake heeft in totaal voor $1,3 miljoen aan weddenschappen opgezet voor de Super Bowl. De bekende rapper zet bitcoin in.

Drake hoopt op winst van de Los Angeles Rams. Hij heeft ruim $471.000 aan bitcoin staan op een overwinning van The Rams. Het overige geld ging naar weddenschappen rondom de speler Odell Beckham Jr.